Kijelző csere

▪️ A kijelző üvegfelülete leejtés vagy ütés következtében könnyen berepedhet. Gyakran előfordul foltos, csíkos kép hiba, illetve érintő felület hiba is. Számunkra a minőség a legfontosabb, ezért kizárólag komplett új kijelzőt építünk be! Nem cserélünk csak üveget, nem ragasztgatunk új keretet a régi kijelzőre!
n
▪️ Fontos! Az új kijelzőket vezérlő IC átépítéssel programozni szükséges! Programozás hiányában a Beállítások menüben “ismeretlen alkatrész” hibaüzenet lesz jelen! Szervizünk három különböző kijelző csere szolgáltatást kínál:
Gyári kijelző, hibaüzenet nélkül
119 000 Ft
149 000 Ft
Programozott gyári kijelzőt építünk be, így nem lesz jelen hibaüzenet. Az utángyártott kijelzőhöz képest, színhelyesebb, nagyobb a betekintési szöge, és az erősebb üvegfelület miatt nehezebben törik be
Gyári kijelző, hibaüzenettel
99 000 Ft
119 000 Ft
Programozás nélküli gyári kijelzőt építünk be, így a gyári minőség meglesz, de a Beállítások menüben “ismeretlen alkatrész” hibaüzenet lesz jelen.
Utángyártott kijelző, hibaüzenettel
69 000 Ft
99 000 Ft
Jó minőségű utángyártott kijelzőt építünk be, így a Beállítások menüben “ismeretlen alkatrész” hibaüzenet lesz jelen, és elvész a TrueTone funkció.

▪️ Fontos! Kerülje az olcsó, rossz minőségű kijelzőket! Az árérzékeny igények miatt a hazai szervizek elsősorban az árat, nem a minőséget tartják szem előtt. Gyakran előfordul, hogy az olcsóbb beszerzési ár érdekében az OLED kijelző helyett régi technológiás LCD kijelzőt építenek a készülékbe. Az LCD vastagabb, ezért kilóg a készülékházból és nagyobb az áramfelvétele, így a készülék gyorsabban fog merülni.
Ha a kijelző cserét mégsem szervizünkben végezteti, mindenképpen tartsa meg az eredeti kijelzőt, anélkül később nem lehetséges a fent említett hibaüzenet eltüntetése!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.