Évtizedes tapasztalat.

Miért az AlmaVilágot válassza?

2001-től foglalkozunk Apple termékekkel, 2007 végétől iPhone javítással.
Az ország egyik első iPhone szervize vagyunk.

Bemutatkozunk

Az Apple világával 2001 elején találkoztam először egy PowerBook G3 vásárlása alkalmával. Már akkor is lenyűgöző volt, hogy mennyivel a versenytársaik előtt járnak mind dizájn mind technológia terén. Ekkor jelent meg az első iPod zenelejátszó is, melyhez 2002 végére sikerült hozzájutnom. Láttam, hogy mennyire tetszik a körülöttem lévőknek, de itthon egy apró közösséget leszámítva egyáltalán nem foglalkozott senki az Apple termékekkel. Így először havi 2-3 használt Apple terméket rendeltem, melyeket netes apróhirdetésekben értékesítettem. Néha hibásan érkezett 1-1 termék, így neki kellett állnom javítgatani is.

Az Apple 2007 június végén dobta piacra az első iPhone-t, melyet már augusztusra sikerült is beszereznem. Akkoriban kb. 3-4db iPhone lehetett az országban, de látszott, hogy ez nem sokáig marad így. Természetesen októberre össze is törtem és mivel ezzel se foglalkozott senki, így belekezdtem az iPhone szervizbe. Az első hónapokban 3-4db iPhone-t javítottam, ami pár év múlva elérte a havi 80-100 készüléket.

Az üzletet eléggé megkésve 2012 végén kezdtük el tervezni és 2013 közepén nyitottunk meg a Metropol üzletházban 19m2-en. Ezt a területet 2015-ben sikerült megdupláznunk, majd mivel már 2017-re ki is nőttük így elkezdtünk a sétáló utcán nézelődni. Sajnos 2018 végéig kellett várni a megfelelő üzlethelyiségre.

Jelenlegi üzletünk 90m2-es, melyben hatan dolgozunk azon, hogy minden kedves Ügyfelünk elégedetten távozzon tőlünk! Kezdettől fogva tudatosan kerültük a gagyit és mindig a prémium megoldásokat választottuk. Nálunk nem találnak noname termékeket, olcsó fóliákat, hamisított márkás tokokat. Minden általunk értékesített termék eredeti. A nagyobb cégekkel vagy ezen cégeket képviselő viszonteladókkal szerződésünk van. Pl.: Spigen, Marvel, Disney, Belkin, UAG, Zagg, Guess, Karl Lagerfeld, Nillkin, Gorilla, Puro, stb.

Szervizes csapatunk minden tagja képzett szakemberként garantálja a minőséget és az elégedettséget, fejenként több mint 15 év mobiltelefon javítási tapasztalattal!

Évtizedes tapasztalat és szakmai tudás

2001-től foglalkozunk Apple termékekkel, 2004-től mobiltelefon javítással, az első iPhone-t 2007-ben szervizeltük. Az általunk sikeresen javított termékek száma meghaladta az 50.000 darabot.

Szakképzett munkatársak

Csapatunk minden tagja képzett szakemberként garantálja a minőséget és az elégedettséget. Szervizes kollégáink elektronikai műszerész és távközlési technikus végzettség mellett fejenként 15 év szervizelési tapasztalattal rendelkeznek! Nem eladói szakmával, YouTube-ról javítunk.

Magas szakszerviz felszereltség

Az ország egyik legjobban felszerelt szakszervize vagyunk. Minden munkaállomásunk rendelkezik: elektrostatikusság elleni védelemmel, labortápegységrkkel, számtalan diagnosztikai és programozó egységgel, felső kategóriás mikroszkóppal, ossziloszkóppal és megannyi aprósággal, amik elősegíthetik a hibák diagnosztizálását.

Minőségi alkatrészekkel dolgozunk

Beszállítóinktól a garanciális problémák elkerülése miatt az elérhető legjobb minőségű alkatrészeket rendeljük, melyeket beérkezéskor egyenként tesztelünk.
Például egy töltőcsatlakozót meg lehet vásárolni 8.500Ft helyett 2.000Ft-ért is. Fő funkcióját tekintve az olcsóbb is alkalmas a feladatra, de gyengébb minőségű silányan felforrasztott alkatrészekkel van tele. Gyakran hiányozhatnak róluk a szűrő funkciót ellátó alkatrészek. Hiányuk ronthatja a hangminőséget, újraindulást okozhat. Nálunk ilyen alkatrész biztosan nem kerül beépítésre a készülékébe.

6 hónap garancia

Minden elvégzett javításra 6 hónap teljes körű garanciát vállalunk. Probléma esetén előre vesszük a készülékét és a lehető legrövidebb határidőn belül kijavítjuk a hibát. A visszafordulási arányt sikerült leszorítanunk 2-3 százalékra. Továbbá az általunk értékesített termékekre a jótállási törvényben meghatározott módon 1, 2 vagy 3 év jótállást vállalunk.

Ingyenes bevizsgálás

Az amerikai “No Fix, No Fee” modellt követjük. Amennyiben a készülékét nem lehet megjavítani, vagy Tisztelt Ügyfelünk nem tart igényt a javításra, mi nem számolunk fel bevizsgálási díjat, bármennyi időt is fordítottunk rá. Nálunk a bevizsgálás ingyenes!

Készüléke és adatai biztos kezekben

Minden készüléket a helyszínen magunk javítunk, nem szállítunk idegen vagy külföldi szervizbe! Készüléke soha nem kerül ki az üzletből így a bizalmas adatait biztos kezekben tudhatja. Kerülje el az “elvállaljuk, de mivel nem értünk hozzá, átvisszük máshova” üzleteket. Tapasztalataink szerint 10-ből 7 üzlet így működik.

Környezettudatos vállalkozás

Az elektronikai hulladékot és az akkumulátorokat nem a kommunális hulladék közé dobjuk. Szétválogatva hulladékudvarba szállítjuk újrahasznosításra. Szelektíven gyűjtjük a papír és a műanyag hulladékot illetve ahol csak lehetséges az üzlet megvilágítását energiatakarékos LED-es fényforrásokkal láttuk el.

Beszéljenek a számok is rólunk.

94060 Eladott termék
33050 Felrakott fólia
25653 Javított iPhone
10680 Software frissítés
2260 Adatmentés nem bekapcsolható készülékről
1847 Mac OS telepítés