iPhone XS Max

iPhone XS Max Bevizsgálás

0 Ft

▪️ Nálunk a bevizsgálás ingyenes!
▪️ Szervizünk szoftveres és hardveres diagnosztikai eszközökkel bevizsgálja a készüléket és ezek alapján adunk árajánlatot.
▪️ Amennyiben nem tart igényt a javításra, mi nem számolunk fel bevizsgálási díjat.
▪️ Alapelvünk, hogy hosszútávú megoldást kínáljunk ésszerű költségkereten belül, ezért mi őszintén jelezzük Tisztelt Ügyfeleinknek, ha egy készülék gazdasági totálkáros, vagy esetleg nem tudjuk garantálni a hosszútávú működését.

Bevizsgálás

iPhone XS Max Akkumulátor csere

17 000 Ft
Készlet: 10+ db

▪️ Akkumulátor csere javasolt, ha a készülék gyorsabban lemerül mint ahogy megszoktuk, vagy magas töltöttségi szinten is kikapcsol. Az akkumulátor kapacitása kb. 1,5 – 2 év után kezd el rohamosan csökkeni .
▪️ Fontos! Az új akkumulátort programozni szükséges! Programozás hiányában a Beállítások menüben “ismeretlen alkatrész” hibaüzenet lesz jelen, és elvész az “Akku állapota” funkció! Szervizünk három különböző akkumulátor csere szolgáltatást kínál:
Gyári akkumulátor, programozva
42 000 Ft

Programozott gyári akkumulátort építünk be, így nem lesz jelen hibaüzenet, és az “Akku állapota” funkció is megmarad, 100%-ot fog jelezni.
Gyári akkumulátor, programozás nélkül
27 000 Ft
29 000 Ft
Gyári akkumulátort építünk be, de a Beállítások menüben “ismeretlen alkatrész” hibaüzenet lesz jelen, és elvész az “Akku állapota” funkció.
Utángyártott akkumulátor, programozás nélkül
17 000 Ft
22 000 Ft
Jó minőségű utángyártott akkumulátort építünk be, így a Beállítások menüben “ismeretlen alkatrész” hibaüzenet lesz jelen, és elvész az “Akku állapota” funkció.

▪️ Fontos! Kerülje a olcsó, rossz minőségű akkumulátorokat! Az árérzékeny igények miatt a hazai szervizek elsősorban az árat, nem a minőséget tartják szem előtt. A kispórolt töltésszabályozó alkatrészek és a rossz minőségű cellák pár hónap használat után kárt okozhatnak a készülékben.
Ha az akkumulátor cserét mégsem szervizünkben végezteti, javasoljuk, hogy tartsa meg az eredeti akkumulátort, anélkül később nem lehetséges a fent említett hibaüzenet eltüntetése!

Akkumulátor csere

iPhone XS Max Kijelző csere

75 000 Ft
Készlet: 5 db

▪️ A kijelző üvegfelülete leejtés vagy ütés következtében könnyen berepedhet. Gyakran előfordul foltos, csíkos kép hiba, illetve érintő felület hiba is. Számunkra a minőség a legfontosabb, ezért kizárólag komplett új kijelzőt építünk be! Nem cserélünk csak üveget, nem ragasztgatunk új keretet a régi kijelzőre!

▪️ Fontos! Az új kijelzőt programozni szükséges, melynek hiányában a készülék TrueTone automatikus színhőmérséklet állítás funkciója elvész.
Szervizünk két különböző kijelző csere szolgáltatást kínál:
Gyári kijelző
109 000 Ft
119 000 Ft
Programozott gyári kijelzőt építünk be, így a TrueTone funkció megmarad. Az utángyártott kijelzőhöz képest, színhelyesebb, nagyobb a betekintési szöge, és az erősebb üvegfelület miatt nehezebben törik be.
Utángyártott kijelző
75 000 Ft
85 000 Ft
Jó minőségű utángyártott kijelzőt építünk be, melyre 6 hónap garanciát vállalunk!

▪️ Fontos! Kerülje az olcsó, rossz minőségű kijelzőket! Az árérzékeny igények miatt a hazai szervizek elsősorban az árat, nem a minőséget tartják szem előtt. Gyakran előfordul, hogy az olcsóbb beszerzési ár érdekében az OLED kijelző helyett régi technológiás LCD kijelzőt építenek a készülékbe. Az LCD vastagabb, ezért kilóg a készülékházból és nagyobb az áramfelvétele, így a készülék gyorsabban fog merülni.

Kijelző csere

iPhone XS Max Elvált kijelző ragasztása

15 000 Ft
19 000 Ft

▪️ Hajlott ház, vagy felpuffadt akkumulátor esetén előfordulhat, hogy a külső üveglapot a műanyag kerethez rögzítő ragasztó idővel elenged. Emiatt por kerülhet a kamera és az üveg közé, de ettől nagyobb problémát jelent, hogy a kilazult kijelző szalagkábele megszakadhat, ami csak kijelző cserével orvosolható.
▪️ A kijelzőt szakszerűen, a gyárinál erősebb ragasztóval ragasztjuk újra.

Elvált kijelző ragasztása

iPhone XS Max Ultrahangos beázás tisztítás

25 000 Ft
39 000 Ft

▪️ Beázás esetén a legfontosabb azonnal kikapcsolni a készüléket és szervizhez fordulni még akkor is, ha nincs tapasztalható hibajelenség. A legtöbb folyadék vezeti az elektromos áramot így a készülékbe jutva zárlatot okozhat.
▪️ A készüléket ne rázza, ne tegye radiátorra, ezzel a még szárazon maradt helyekre is eljuttatja a folyadékot.
▪️ A készüléket szakszerűen szétszedjük, a tisztításra szoruló alkatrészeket ultrahangos mosóban desztillált víz, izopropil alkohol és egyéb vegyszerek felhasználásával tisztítjuk. Előfordul, hogy a tisztítás megszünteti a zárlatot de a korrózió miatt tönkrement alaplapi alkatrészekkel külön kell foglalkozni. Ilyen esetben a készülék új árajánlatot kap, melyet Tisztelt Ügyfelünk vagy elfogad vagy nem.
▪️ Alapelvünk, hogy hosszútávú megoldást kínáljunk észszerű költségkereten belül, ezért mi őszintén jelezzük ha egy készülék gazdasági totálkáros, vagy esetleg nem tudjuk garantálni a hosszútávú működését. A tisztításért csak akkor kell fizetnie ha a készüléket hibátlan, vagy az Ön által elfogadott állapotba tudjuk hozni.

Ultrahangos beázás tisztítás

iPhone XS Max Hangszóró csere

22 000 Ft
27 000 Ft
Készlet: 10+ db

▪️ Telefonhívás során a beszédhangszóró halk, torzít vagy recseg.
▪️ Zenehallgatás, csengés közben a csengőhangszóró halk, torzít vagy recseg.
▪️ Csengőhangszóró hibát okozhat még a hibás töltőcsatlakozó és főpanel hiba is.
▪️ A készülékben két hangszóró található, beszéd és csengőhangszóró. Az ár mind mind a két hangszóró cseréjére vonatkozik, de csak azt cseréjük amelyik meghibásodott.
▪️ Fontos!A beszédhangszóró az előlapi szenzor szalagkábelre van forrasztva! Ez a szalagkábel a készülék legsérülékenyebb funkciójához nélkülözhetetlen, egy szakszerűtlen beavatkozás a teljes Face ID funkció végleges elvesztésével is járhat! Ezért még egy ilyen egyszerű javításhoz is csak tapasztalt szervizbe adja készülékét!

Hangszóró csere

iPhone XS Max Mikrofon csere

27 000 Ft
32 000 Ft
Készlet: 10+ db

▪️ A hívott fél nem hall, tompán vagy recsegve hall. A hibát legtöbb esetben leejtés, beázás vagy szakszerűtlen tisztítás okozza!
▪️ A javítás gyári alkatrész felhasználásával történik.
▪️ Fontos! A cserélendő szalagkábel egyéb funkciókat is ellát, és egy utángyártott alkatrész hang hibát, újraindulást, melegedést is eredményezhet! Sajnos gyakran találkozunk ilyen jellegű problémával.

Mikrofon csere

iPhone XS Max Bekapcsoló gomb csere

27 000 Ft
32 000 Ft
Készlet: 6 db

▪️ A bekapcsoló gomb nehézkesen vagy egyáltalán nem reagál a nyomásra. A hibát legtöbb esetben beázás, ütés vagy mechanikai elhasználódás okozza.
▪️ Ezen a szalagkábelen található továbbá a vaku modul és a hátlapi mikrofon is.
▪️ A javítás gyári alkatrész felhasználásával történik. Szükség esetén a szolgáltatás tartalmazza a sérült külső gomb cseréjét is.

Bekapcsoló gomb csere

iPhone XS Max Hangerő, némító gomb csere

27 000 Ft
32 000 Ft
Készlet: 4 db

▪️ Valamelyik hangerő gomb nem működik nem működik attól függetlenül, hogy benyomásra pattan e vagy sem.
▪️ A némító gomb túl érzékeny, érintésre is átkapcsol vagy a készülék néma üzemmódban ragad.
▪️ A javítás gyári alkatrész felhasználásával történik.

Hangerő, némító gomb csere

iPhone XS Max Hozott alkatrész csere

0 Ft

▪️ Vállaljuk hozott akkumulátor és kijelző beépítését készülékébe.
▪️ Egyéb alkatrész beépítését az általában hozott alkatrészek rossz minőségére való tekintettel semmilyen körülmények között sem vállaljuk (pl. üveg hátlap, töltőcsatlakozó stb.)!
▪️ A részletes árlistáért tekintse meg a Szerviz árlista – Szolgáltatás menüpontot.
▪️ Ez a szolgáltatás tartalmazza a szakszerű átépítést, az esetlegesen hiányzó csavarok, takarólemezek pótlását is.
▪️ A beépítés minőségére igen, de a hozott alkatrészre nem tudunk garanciát vállalni.
▪️ A beépítést csak akkor vállaljuk, ha a hozott alkatrészt előttünk alkoholos filctollas aláírással látják el.

Hozott alkatrész csere

iPhone XS Max Töltő csatlakozó csere

27 000 Ft
32 000 Ft
Készlet: 8 db

▪️ A készülék nem tölt, a töltőkábelt nehezen lehet csatlakoztatni vagy csak bizonyos pozícióba feszítve tölt. A hibát a töltőcsatlakozó elhasználódása, utángyártott adatkábel vagy beázás is okozhatja.
▪️ A javítás gyári alkatrész felhasználásával történik.
▪️ Fontos! A cserélendő szalagkábel egyéb funkciókat is ellát, és egy utángyártott alkatrész hang hibát, újraindulást, melegedést is eredményezhet! Sajnos gyakran találkozunk ilyen jellegű problémával.

Töltő csatlakozó csere

iPhone XS Max Előlapi kamera csere

27 000 Ft
32 000 Ft
Készlet: 5 db

▪️ Az előlapi kamerában nem található mozgó alkatrész így ritkán hibásodik meg, de ha mégis akkor a készített kép teljesen fekete vagy esetleg homályos, foltos. Mechanikai sérülés, beázás vagy szakszerűtlen beavatkozás okozhat kamera meghibásodást.

▪️ A javításhoz csak gyári alkatrészt használunk a kamera eredeti színvilága és felbontása megtartása érdekében.
▪️ Fontos! Az előlapi kamera egy modulra van hegesztve a pontvetítővel és az infra kamerával. Komplett modul csere esetén a Face ID funkció működésképtelenné válik. Ne cseréltesse olyan helyen, ahol nem tudják garantálni, hogy a Face ID funkció működőképes marad!

Előlapi kamera csere

iPhone XS Max Hátlapi kamera csere

44 000 Ft
49 000 Ft
Készlet: 5 db

▪️ A hátlapi kamera modul rendkívül összetett, mozgó alkatrészekkel szerelt, így fizikai behatás esetén nagyon könnyen sérül. Jellemző hibák közé tartozik, hogy nincs kép, remegő kép, foltos kép, fókusz hiba. A hátlapi kamera vaku hibát is okozhat.
▪️ Fontos! Sajnos az utóbbi időben rendkívül megemelkedtek az új kamerák beszerzési árai így előszeretettel árulnak bontott alkatrészeket melyek belső lencséi már beszerzéskor foltosak lehetnek, mechanikájuk használt. Szervizünk ügyel a minőségre, csere esetén csak új gyári alkatrészt építünk be a kamera eredeti színvilága és felbontása megtartása érdekében.

Hátlapi kamera csere

iPhone XS Max Hátlapi kamera lencse csere

24 000 Ft
29 000 Ft
Készlet: 30+ db

▪️ A kamerát védő lencse zafír kristály bevonattal van ellátva, de így is könnyen megrepedhet. Sérülés esetén nagyon fontos, hogy ezt a hibát AZONNAL javíttassa meg, vagy legalább celluxxal ragassza le! A por visszafordíthatatlan károkat okozhat a kamera modulban már 1 nap után is. Tönkreteheti a mechanikát, illetve bekerülhet a belső lencsék közé ahonnan kiszedni már nem lehet, így a legalaposabb tisztítás ellenére is foltosak lesznek a képek, melyre csak komplett kamera modul csere a megoldás.
▪️ Alapelvünk, hogy hosszútávú megoldást kínáljunk ezért mi a lencsét nem csak könnyen elengedő kétoldalú ragasztóval rögzítjük.

Hátlapi kamera lencse csere

iPhone XS Max Face ID hiba javítás

49 000 Ft
55 000 Ft

▪️ A Face ID a készülék legsérülékenyebb pontja. Az előlapi infra kamera, a pontvetítő, a fényerősség érzékelő és a közelségérzékelő szükséges a működéséhez. Ha ezekből bármelyik meghibásodik vagy kicserélik, az a Face ID funkció elvesztésével jár! Ezek az alkatrészek biztonsági okokból a főpanelhez vannak programozza, így nem lehet egyszerű cserével megoldani a problémát. A tulajdonos csak a modulok javításában bízhat, ami időigényes, rendkívül nagy tapasztalatot és költséges eszközöket kívánó feladat.

▪️ Autós hasonlattal élve: Ha kiég egy izzó a sok közül, akkor ezután a többi sem világít. Nem tudni melyik a hibás izzó, egyesével kell az összeset tesztelni. Ha megtalálta a hibás izzót, újat nem tehet a helyére mert továbbra se működne egyik sem. Meg kell javítani a hibás izzót.

Face ID hiba javítás

iPhone XS Max Főpanel javítás

20 000 Ft

▪️ Főpanel hibát okozhat beázás, leejtés, szakszerűtlen beavatkozás, hibás töltőfej, kábel stb.
▪️ A megjelölt ár indulóár, minden készülék egyedi árajánlatot kap!
▪️ Mi minden főpanel javítást helyben végzünk, nem szállítunk idegen vagy külföldi szervizbe, így készüléke és adatai biztos kezekben maradnak!

▪️ Fontos! Főpanel javítást csak tapasztalt szakszervizben végeztessen! A folyamat rendkívül nagy szakértelmet és rengeteg specifikus eszközt igényel.

Leggyakoribb hibák:
▪️ Beázás esetén a korrózió miatt a főpanel alkatrészei (pl.: kondenzátorok, IC-k, csatlakozók) gyakran cserére szorulhatnak. Az ultrahangos beázás tisztítás csak kisebb sérülések esetén segít, a legtöbb esetben nem megoldás az IC-k alatt lévő zárlatokra, és a teljesen elkorrodált (hiányzó) lábak esetén se nyújt megoldást. Ilyen jellegű hiba forrasztással és alkatrész cserével orvosolható csak.
▪️ Audio IC hiba esetén telefonhívásnál nincs hang vagy csendes környezet ellenére is zúg, recseg. Hangjegyzetek alkalmazás nem működik. Lassulást és nem bekapcsolható állapotot is tud okozni.
▪️ Csatlakozó csere kizárólag szakszerűtlen beavatkozás vagy beázás esetén válhat szükségessé.
▪️ NAND IC azaz a tárhely IC cserére nem bekapcsolható állapotban, pl.: Error 4013 / 4014 hibaüzenet esetén lehet szükség.
▪️ Töltésvezérlő hiba esetén a készülék nagyon gyorsan merül, töltőre csatlakoztatva nem tölt, és ha a készülék kikapcsol a töltő már nem képes újra bekapcsolni. Ilyen hibát általában gyenge minőségű utángyártott adatkábelek, töltőfejek okoznak!
▪️ Wi-Fi IC csere szükség lehet kiszürkült Wi-Fi, Bluetooth kapcsoló esetén. Bizonyos esetekben a zárlatos Wi-Fi IC melegedést, merülést, sőt nem bekapcsolható állapotot is okozhat.

Főpanel javítás

iPhone XS Max Hátlap csere * csak üveg

35 000 Ft
45 000 Ft
Készlet: 10+ db

▪️ A hátlapi üveglap ütés esetén könnyen betörhet. Amennyibe a keret nem deformálódott úgy lehetőség van csak üveglap cserére. A folyamat rendkívül időigényes, sok türelmet és tapasztalatot igényel. A szilánkosra tört üvegdarabokat egyesével kell leszedni a készülék hátlapjáról.
▪️ Az ár csak az üveglap cseréjére vonatkozik. Ha a készülék kerete is deformálódott, akkor komplett hátlap cserére lesz szükség.
▪️ Minden színt raktáron tartunk.

▪️ Fontos! Hátlapi üvegcserét csak tapasztalt szakszervizben végeztessen! A folyamat egyszerűnek tűnik de valójában nagyon nem az! Nem érdemes otthon hajszárítóval vagy tapasztalatlan szervizzel próbálkozni. Gyakran kapunk olyan készüléket aminek a hátlapját szakszerűtlenül próbálták meg kicserélni. Megolvasztott kamera modul, szakadt töltőtekercs, olvadt vaku szalagkábel. Általában gazdasági totálkár a vége.

Hátlap csere * csak üveg

iPhone XS Max Hátlap csere * keret és üveg

59 000 Ft
69 000 Ft
Készlet: 3 db

▪️ A keret leejtés következtében könnyen sérül, deformálódik, az üveglap betörhet. A színes hátlap hajlamos a kopásra, mivel az felület a gyártás során csak felületi kezelésen esik át.
▪️ Az ár komplett hátlap cserére vonatkozik. Egyben cseréjük a keretet és a hátlapra ragasztott üveget.
▪️ Minden színt raktáron tartunk. Szín csere modellen belül tetszőlegesen megoldható.

▪️ Fontos! Hátlap cserét csak tapasztalt szakszervizben végeztessen! Gyakran kapunk olyan készüléket aminek a hátlapját szakszerűtlenül próbálták meg cserélni. A javításhoz szó szerint minden alkatrészt ki kell szerelni, melyek többsége a hátlapra van ragasztva. Gyakran találkozunk szakadt szalagkábelekkel és felcserélt csavarokkal, melyek visszafordíthatatlanul károsíthatják a készüléket.

Hátlap csere * keret és üveg

iPhone XS Max Hátlap csere * keret és üveg * bontott

39 000 Ft
55 000 Ft
Készlet: 10+ db

▪️ Bontásból származó szép állapotú hátlap cseréjét kérje kollégánktól.
▪️ Karcok, ütődések lehetnek a hátlapon. Beszerelés előtt megtekinthető, több hátlap esetén Tisztelt Ügyfelünk választhat.
▪️ Az ár komplett hátlap cserére vonatkozik.

Hátlap csere * keret és üveg * bontott

iPhone XS Max Közelségérzékelő szenzor csere

27 000 Ft
32 000 Ft
Készlet: 6 db

▪️ Meghibásodása esetén telefonhívás közben a fejhez emelt készüléken a kijelző nem kapcsol ki, így azt akaratlanul is megnyomhatjuk. Fizikai behatás, beázás és szakszerűtlen javítás esetén hibásodik meg.

▪️ Fontos! A szalagkábelen található közelségérzékelő és fényérzékelő alkatrész a főpanelhez van programozva! A szalagkábel cseréje a Face ID funkció végleges elvesztését jelenti! A Face ID funkció megmentéséért kérje a “Face ID hiba javítás” szolgáltatásunkat, mellyel megjavítjuk az eredeti kábelét, és a közelségérzékelő mellett a Face ID funkció is megmarad.

Közelségérzékelő szenzor csere

iPhone XS Max Rezgőmotor csere

27 000 Ft
32 000 Ft
Készlet: 6 db

▪️ A készülék egyáltalán nem vagy hangosan, furán rezeg. Legtöbb esetben leejtés vagy beázás után hibásodik meg.
▪️ A javítás gyári alkatrész felhasználásával történik.

▪️ Fontos! A rezgőmotor (Taptic Engine) a lehetséges későbbi szoftveres problémák elkerülése végett programozásra szorul. Ne cseréltesse olyan helyen ahol ezt nem tudják garantálni Önnek!

Rezgőmotor csere

iPhone XS Max SIM kártya olvasó csere

29 000 Ft
32 000 Ft
Készlet: 6 db

▪️ Nincs SIM hiba, nincs térerő hiba esetén lehet szükség a SIM kártya olvasó cserére. A SIM olvasó legtöbbször fizikai sérülés vagy beázás miatt hibásodik meg. Egy beragadt SIM kártya erőszakos kivétele is letörheti az érintkezőket.
▪️ A hibát gyári minőségű alkatrész cserével javítjuk.

SIM kártya olvasó csere

iPhone XS Max SIM tálca csere / pótlás

4 000 Ft

▪️ Törött, elveszett SIM kártya tartóját színazonos gyári minőségű alkatrésszel pótoljuk.
▪️ Az iPhone 13 sorozattal bezárólag jelenleg 103 különböző típusú és színű sim tálcát tartunk raktáron.

SIM tálca csere / pótlás

iPhone XS Max Vaku hiba

27 000 Ft
32 000 Ft
Készlet: 6 db

▪️ A vaku nem vagy nem megfelelő fényerővel működik. A hibát legtöbb esetben beázás, ütés, hibás hátlapi kamera vagy szakszerűtlen javítás okozza.
▪️ A javítás gyári alkatrész felhasználásával történik.

Vaku hiba

iPhone XS Max Vezeték nélküli töltőtekercs csere

27 000 Ft
39 000 Ft
Készlet: 3 db

▪️ A készüléket nem lehet vezeték nélkül tölteni. A töltőtekercs magától soha nem hibásodik meg, hibájához komoly hátlapi sérülés vagy szakszerűtlen beavatkozás szükséges.
▪️ A hibát gyári minőségű szalagkábel cserével javítjuk.

Vezeték nélküli töltőtekercs csere

iPhone XS Max Vízzáró ragasztó csere

3 000 Ft
Készlet: 50+ db

▪️ Javítás nélkül a Vízzáró ragasztó réteg cseréje 12 000 Ft. A kedvezményes 3 000 Ft -os ár csak alkatrész csere esetén érvényes!
▪️ A gyári vízzáró réteg 1,5 év elteltével nagy mértékben veszít a tapadásából így a készülék csepegő víztől is könnyen beázhat. Javítás esetén a vízzáró réteg minden esetben sérül, cseréje bizonyos szinten segít visszaállítani a készülék csepp és porállóságát.
▪️ Gyári kijelző csere esetén a vízzáró réteget automatikusan pótoljuk, más javítás esetében viszont térítés ellenében kérhető opció.

▪️ Fontos! Szervizünk a későbbiekben keletkező folyadék okozta károkra semmilyen jótállást nem vállal, és kizárja minden nemű felelősségét!
A viták elkerülése végett előre tisztázandó, hogy az IP67 – IP68 minősítés ellenére a folyadékok okozta károkra a KÉSZÜLÉK GYÁRTÓJA SEM VÁLLAL JÓTÁLLÁST! (“A por-, a csepp- és a vízállóság mértéke nem állandó jellemző.” “A folyadékok okozta károkra a jótállás nem érvényes.”)
A vízállósággal kapcsolatos további információkért, és készüléke technikai adatlapjáért olvassa el az “iPhone vízállóság kérdése” bejegyzésünket, melyet a lap legalján a lábjegyzetben talál.

Vízzáró ragasztó csere

iPhone XS Max Wi-Fi / Bluetooth antenna csere

27 000 Ft
32 000 Ft
Készlet: 6 db

▪️ Gyenge Wi-Fi / Bluetooth jel, a készülék csak a router közelében talál Wi-Fi hálózatot. A ritka hibák egyike, általában komoly hátlapi deformáció vagy szakszerűtlen beavatkozás szükséges hozzá.
▪️ A hibát gyári minőségű szalagkábel cserével javítjuk, majd jelszintmérővel teszteljük a készüléket.
▪️ Ez az ár az antenna cserére vonatkozik, kiszürkült Wi-Fi kapcsoló esetén olvassa el a fentebb található “Főpanel javítás – Wi-Fi IC csere” szolgáltatásunkat.

Wi-Fi / Bluetooth antenna csere

iPhone XS Max Szoftver frissítés / visszaállítás

5 000 Ft

▪️ Az évek alatt sok tízezer készülékkel találkoztunk már, így a szoftver frissítés rutinfeladat számunkra. A frissítés megoldhat hardveresnek tűnő problémákat is mint például gyors merülés egy-egy beragadt program miatt.
▪️ Vállalunk adatmentést is, melynek ideje függ az áttöltendő adat mennyiségétől. További szolgáltatásainkról bővebben a Szerviz árlista – Szolgáltatások menüpontban olvashat.

Szoftver frissítés / visszaállítás

You must select your brand attribute in Theme Settings -> Shop -> Brands

Kosár

bezárás
bezárás
Ide írja a keresendő kifejezést

Belépés

bezárás

Scroll To Top