▪️ Akkumulátor csere javasolt, ha a készülék gyorsabban lemerül mint ahogy megszoktuk, vagy magas töltöttségi szinten is kikapcsol. Az akkumulátor kapacitása kb. 1,5 – 2 év után kezd el rohamosan csökkeni .
▪️ Fontos! Az új akkumulátort programozni szükséges! Programozás hiányában a Beállítások menüben “ismeretlen alkatrész” hibaüzenet lesz jelen, és elvész az “Akku állapota” funkció! Szervizünk három különböző akkumulátor csere szolgáltatást kínál:
Gyári akkumulátor, programozva
36 000 Ft
39 000 Ft
Programozott gyári akkumulátort építünk be, így nem lesz jelen hibaüzenet, és az “Akku állapota” funkció is megmarad, 100%-ot fog jelezni.
Gyári akkumulátor, programozás nélkül
25 000 Ft
27 000 Ft
Gyári akkumulátort építünk be, de a Beállítások menüben “ismeretlen alkatrész” hibaüzenet lesz jelen, és elvész az “Akku állapota” funkció.
Utángyártott akkumulátor, programozás nélkül
17 000 Ft
19 000 Ft
Jó minőségű utángyártott akkumulátort építünk be, így a Beállítások menüben “ismeretlen alkatrész” hibaüzenet lesz jelen, és elvész az “Akku állapota” funkció.

▪️ Fontos! Kerülje a olcsó, rossz minőségű akkumulátorokat! Az árérzékeny igények miatt a hazai szervizek elsősorban az árat, nem a minőséget tartják szem előtt. A kispórolt töltésszabályozó alkatrészek és a rossz minőségű cellák pár hónap használat után kárt okozhatnak a készülékben.
Ha az akkumulátor cserét mégsem szervizünkben végezteti, javasoljuk, hogy tartsa meg az eredeti akkumulátort, anélkül később nem lehetséges a fent említett hibaüzenet eltüntetése!