Apple AirPods Pro
99 990 Ft
Csodával határosan hangzik.
Az AirPods Pro aktív zajszűréssel nyújt magával ragadó hangélményt, áttetsző módban bejuttatja a környezeted hangjait, igényeidhez alakítható illeszkedése pedig egész nap kényelmes használatot nyújt. Az AirPods Pro az AirPodshoz hasonlóan mintegy varázsütésre csatlakozik az iPhone-odhoz vagy az Apple Watchodhoz, és külön előkészületek nélkül használható.
Aktív zajszűrés.
Az AirPods Pro hihetetlenül könnyű zajszűrős fülhallgató, mely környezeted hangjait kizárva segít, hogy arra koncentrálhass, amit hallgatsz. Aktív zajszűrő technológiája a füled felépítéséhez és a fülharangok illeszkedéséhez folyamatosan alkalmazkodva csendesíti el a külvilág zaját, hogy teljesen ráhangolódhass a zenékre, a podcastokra vagy a hívásokra.
Áttetsző mód.
Ha áttetsző módba kapcsolsz, az AirPods Pro átengedi a környezet hangjait, hogy halld, mi zajlik körülötted. Ilyenkor befelé és kifelé néző mikrofonjaival kerüli meg a szilikon fülharangok zajkizáró hatását, így ha például beszélgetsz a körülötted levőkkel, hangjukat természetesnek fogod hallani.
Átdolgozott illeszkedés, még nagyobb kényelem.
Három különböző méretű, belül elkeskenyedő fülharang közül választhatsz, hogy a fülhallgató minél tökéletesebben illeszkedjen. A harangok idomulnak a füled formájához, így stabilan rögzítik az AirPods Prót, és kizárják a külvilág hangjait, ezzel megalapozva a kivételes minőségű zajszűrést.
Elképesztő hangminőség.
Az egyedi felépítésű, nagy kitérésű, alacsony torzítású meghajtó erőteljes basszust szólaltat meg, a kiemelkedően hatékony, széles dinamikatartományú erősítő pedig nem csupán elképesztően tiszta hangot hoz létre, hanem az akkumulátort is kíméli. Az adaptív hangszínszabályzás ezenfelül automatikusan a füled formájához igazítja a zenét, hogy az AirPods Pro mindig gazdag, egyenletes minőségű hangélményt nyújtson.
Még csodálatosabb képességek.
Az Apple saját tervezésű H1 chipjének bámulatosan alacsony a hangkésleltetése. A fülhallgató szárában elhelyezett nyomásérzékelővel egyszerűen vezérelheted a zenelejátszást és a hívásokat, illetve válthatsz az aktív zajszűrés és az áttetsző mód között. A Hang megosztása funkcióval pedig két pár AirPodsra streamelheted a hangot, így egy barátoddal közösen is hallgathattok zenét, nézhettek filmet és játszhattok.

Csatlakoztatás: Bluetooth 5.0
Rendszer-követelmények:

 • iPhone vagy iPod touch az iOS legújabb verziójával
 • iPad az iPadOS legújabb verziójával
 • Apple Watch a watchOS legújabb verziójával
 • Mac a macOS legújabb verziójával
 • Apple TV a tvOS legújabb verziójával
AirPods vezeték nélküli töltőtokkal
74 990 Ft

Mesébe illő.

A vezeték nélküli töltőtokkal is kapható új AirPods újrahangol mindent, amit a vezeték nélküli fülhallgatókról tudsz. Csak kiveszed a töltőtokból, és azonnal használhatod az iPhone-oddal, Apple Watchoddal, iPadeddel vagy a Maceddel.
Az AirPods beállítása csak egy érintés, szinte varázsütésre működik. Automatikusan bekapcsol, és azonnal csatlakozik a készülékedhez. Érzékeli, amikor a füledben van, és leáll, ha kiveszed.
Mondd, hogy „Hey Siri”, és többek közt szabályozhatod a hangerőt, dalt léptethetsz, hívásokat indíthatsz, vagy beállíthatod az útvonaltervezést hangparancsokkal. Eldöntheted, hogy az AirPods egyik vagy mindkét felét használod, és amikor zenét vagy podcastokat hallgatsz, dupla koppintással elindíthatod a lejátszást, vagy léptethetsz egyet.
Töltsd az AirPodsod gyorsan és egyszerűen a vezeték nélküli töltőtokkal. Tedd le egy Qi-kompatibilis töltőpadra, és a töltés azonnal elindul. A tok elején egy LED jelzi, hogy az AirPods töltődik. Ha nincs a közelben töltőpad, a Lightning porton keresztül is töltheted.
Az AirPods egyetlen feltöltéssel 5 óra zenehallgatást és 3 óra beszélgetést biztosít. Úgy terveztük, hogy lépést tartson veled. A vezeték nélküli töltőtokkal többször is fel tudod tölteni, így több mint 24 órán át használhatod. Gyors töltésre van szükséged? Elég 15 percre a tokba tenni, és 3 órán át hallgathatod, vagy 2 órán át beszélgethetsz rajta.
Az AirPodsot a vadonatúj Apple H1 fejhallgatóchip működteti. Gyorsulásmérői és optikai érzékelői észlelik, hogy a füledben van-e. Akár mindkét fülest használod, akár csak az egyiket, a H1 chip automatikusan a megfelelő helyre irányítja a hangot, és a megfelelő mikrofont aktiválja. Amikor telefonálsz vagy Sirihez beszélsz, a nyalábformáló mikrofonok – egy további, beszédhangészlelő gyorsulásmérővel együttműködve – kiszűrik a külső zajokat, és a hangodra fókuszálnak.

Rendszerkövetelmény:

 • iOS 12.2 vagy újabb rendszert futtató iPhone-, iPad- és iPod touch-modellek
 • watchOS 5.2 vagy újabb rendszert futtató Apple Watch-modellek
 • macOS 10.14.4 vagy újabb rendszert futtató Mac-modellek
AirPods töltőtokkal (2. generáció)
59 990 Ft

Mesébe illő.

Az új AirPods újrahangol mindent, amit a vezeték nélküli fülhallgatókról tudsz. Csak kiveszed a töltőtokból, és azonnal használhatod az iPhone-oddal, Apple Watchoddal, iPadeddel vagy a Maceddel.
Az AirPods beállítása csak egy érintés, szinte varázsütésre működik. Automatikusan bekapcsol, és azonnal csatlakozik a készülékedhez. Érzékeli, amikor a füledben van, és leáll, ha kiveszed.
Mondd, hogy „Hey Siri”, és többek közt szabályozhatod a hangerőt, dalt léptethetsz, hívásokat indíthatsz, vagy beállíthatod az útvonaltervezést hangparancsokkal. Eldöntheted, hogy az AirPods egyik vagy mindkét felét használod, és amikor zenét vagy podcastokat hallgatsz, dupla koppintással elindíthatod a lejátszást, vagy léptethetsz egyet.
Az AirPods egyetlen feltöltéssel 5 óra zenehallgatást és 3 óra beszélgetést biztosít. Úgy terveztük, hogy lépést tartson veled. A töltőtokkal többször is fel tudod tölteni, így több mint 24 órán át használhatod. Gyors töltésre van szükséged? Elég 15 percre a tokba tenni, és 3 órán át hallgathatod, vagy 2 órán át beszélgethetsz rajta.
Az AirPodsot a vadonatúj Apple H1 fejhallgatóchip működteti. Gyorsulásmérői és optikai érzékelői észlelik, hogy a füledben van-e. Akár mindkét fülest használod, akár csak az egyiket, a H1 chip automatikusan a megfelelő helyre irányítja a hangot, és a megfelelő mikrofont aktiválja. Amikor telefonálsz vagy Sirihez beszélsz, a nyalábformáló mikrofonok – egy további, beszédhangészlelő gyorsulásmérővel együttműködve – kiszűrik a külső zajokat, és a hangodra fókuszálnak.

Rendszerkövetelmények:

 • iOS 12.2 vagy újabb rendszert futtató iPhone-, iPad- és iPod touch-modellek
 • watchOS 5.2 vagy újabb rendszert futtató Apple Watch-modellek
 • macOS 10.14.4 vagy újabb rendszert futtató Mac-modellek
Apple Magic Keyboard 2
45 990 Ft

A Magic Keyboard billentyűzet karcsú dizájnja beépített tölthető akkumulátorral és fejlett billentyűfunkciókkal párosul. A billentyűk alatti továbbfejlesztett pillangómechanizmus növeli a stabilitást, az optimalizált billentyűútnak és a laposabb kialakításnak köszönhetően pedig a Magic Keyboard rendkívül kényelmes és precíz gépelési élményt nyújt. Automatikusan kapcsolódik a Macedhez, így azonnal munkához láthatsz. Az akkumulátora pedig hihetetlenül tartós – töltés nélkül is akár több mint egy hónapig is képes üzemben tartani a billentyűzetet.

Apple Magic Keyboard 3 – magyar
45 990 Ft
A Magic Keyboardon igazán kényelmesen és pontosan gépelhetsz. Vezeték nélküli kapcsolattal csatlakozik, és újratölthető, beépített aksija pedig hihetetlenül tartós – a billentyűzeted így egyetlen feltöltéssel akár egy hónapnál is tovább bírja.¹ Mivel automatikusan kapcsolódik a Macedhez, minden előkészület nélkül munkához láthatsz. Szőtt borítású USB-C – Lightning kábel jár hozzá, amelyet a Mac USB‑C portjához csatlakoztatva töltéshez és párosításhoz is használhatsz.
Apple Magic Keyboard Touch ID‑val Apple chipes Mac-modellekhez 3 – magyar
65 990 Ft

A Magic Keyboard már Touch ID‑s változatban is elérhető, hogy gyorsan, egyszerűen és biztonságosan azonosíthasd magad a bejelentkezéshez és a vásárlásokhoz.
A Touch ID‑s Magic Keyboardon igazán kényelmesen és pontosan gépelhetsz. Vezeték nélküli kapcsolattal csatlakozik, és újratölthető, beépített aksija pedig hihetetlenül tartós – a billentyűzeted így egyetlen feltöltéssel akár egy hónapnál is tovább bírja. Mivel automatikusan kapcsolódik a Macedhez, minden előkészület nélkül munkához láthatsz. Szőtt borítású USB-C – Lightning kábel jár hozzá, amellyel a Mac USB‑C portjához csatlakoztatva töltheted és párosíthatod.

 

Kompatibilitás:

Magic Keyboard Touch ID-val és számbillentyűzettel Apple chipes Mac-modellekhez – magyar
75 990 Ft

A Magic Keyboard már Touch ID‑s változatban is elérhető, hogy gyorsan, egyszerűen és biztonságosan azonosíthasd magad a bejelentkezéshez és a vásárlásokhoz.
A Touch ID‑s, számbillentyűzetes Magic Keyboardon igazán kényelmesen és pontosan gépelhetsz. A teljes kiosztás előnye, hogy a dokumentumok gyors görgetését segítő navigációs billentyűket, a játékokhoz pedig teljes méretű nyílbillentyűket találsz rajta. A számbillentyűzet pedig hasznos a táblázatok és a pénzügyi alkalmazások kezeléséhez. Vezeték nélküli kapcsolattal csatlakozik, és újratölthető, beépített aksija pedig hihetetlenül tartós – a billentyűzeted így egyetlen feltöltéssel akár egy hónapnál is tovább bírja.¹ Mivel automatikusan kapcsolódik a Macedhez, minden előkészület nélkül munkához láthatsz. Szőtt borítású USB-C – Lightning kábel jár hozzá, amelyet a Mac USB‑C portjához csatlakoztatva töltéshez és párosításhoz is használhatsz.

Apple Magic Trackpad 2
54 990 Ft

A megújult és tölthető Magic Trackpad 2 beépített akkumulátora mellett először hozza el a Force Touch érintőpad nyújtotta előnyöket asztali számítógépekhez is. Az érintőpad alatti négy nyomásérzékelőnek köszönhetően bárhová kattinthatsz, a rendszer a legkisebb nyomáskülönbséget is érzékeli, így hatékonyabban dolgozhatsz. A Magic Trackpad 2 teljes felülete üvegből készült, amelynek területe közel 30 százalékkal nagyobb, mint a korábbi érintőpadé. A Magic Trackpad 2 párosítása automatikus, így akár azonnal elkezdheted használni a Maceddel. Akkumulátora pedig egy hónapig vagy akár tovább is biztosítja a kellő energiát a működéshez egyetlen feltöltéssel.

Apple Magic Trackpad 2 – asztroszürke
64 990 Ft
Már asztroszürke bevonattal is. A beépített akkumulátoros, tölthető Magic Trackpad 2 az asztali számítógépekre is elhozza a Force Touch technológiát. Az érintőpad alatti négy nyomás­érzékelőnek köszönhetően bárhová koppinthatsz. Sőt a rendszer a legkisebb nyomáskülönbséget is érzékeli, így az ujjaid még többre lesznek képesek, és még mélyebbre merülhetsz a tartalmaidban. A Magic Trackpad 2 teljes érintőfelülete üvegből készült, és közel 30 százalékkal nagyobb, mint a korábbi érintőpadé. Ennek, valamint a laposabb kialakításnak köszönhetően minden eddiginél hatékonyabban és kényelmesebben görgetheted és lapozhatod a kedvenc tartalmaidat.A Magic Trackpad 2 párosítása automatikus, így akár azonnal elkezdheted használni a Maceddel. Akkumulátora pedig egy hónapig vagy akár tovább is biztosítja a kellő energiát a működéshez egyetlen feltöltéssel.
Apple Magic Trackpad 3
55 990 Ft
A Magic Trackpad vezeték nélkül működik, és újratölthető. A Multi‑Touch mozdulatok teljes skálája mellett a Force Touch technológiát is támogatja. Az érintőpad felülete alatt rejtőző érzékelők észlelik, hogy milyen erővel nyomod meg a Magic Trackpad felületét, így még több funkciót hozhatsz elő egy érintéssel, és jóval közelebb kerülhetsz a tartalomhoz. Teljes érintőfelülete üvegből készül, így minden eddiginél kényelmesebben és gyorsabban görgethetsz és lapozgathatsz kedvenc tartalmaidban.
A Magic Trackpad automatikusan kapcsolódik a Macedhez, hogy azonnal munkához láthass. Hihetetlenül tartós beépített akkumulátorának köszönhetően egyetlen feltöltéssel akár egy hónapnál is tovább bírja. Szőtt borítású USB-C – Lightning kábel jár hozzá, amelyet a Mac USB‑C portjához csatlakoztatva tölthetéshez és párosításhoz is használhatsz.
Apple Magic Mouse 2
35 990 Ft

A megújult Magic Mouse 2 teljes mértékben tölthető, így nem lesz szükséged hagyományos elemekre. A beépített akkumulátornak és egybeöntött alsó résznek köszönhetően könnyebb és kevesebb benne a mozgó alkatrész. Emellett talpkiképzését is optimalizáltuk, így a Magic Mouse 2 hatékonyabban érzékeli a mozdulataid és kisebb ellenállással siklik az asztalon. A Multi-Touch felülettel egyszerű kézmozdulatokat is végrehajthatsz: például csúsztatással válthatsz az oldalak között és görgethetsz a dokumentumokban. A Magic Mouse a dobozból kivéve azonnal használható, és automatikusan kapcsolódik a Macedhez.

Apple Magic Mouse 2 – asztroszürke
39 990 Ft
45990 Ft
Már asztroszürke bevonattal is. A Magic Mouse 2 tölthető, vagyis nem kell hozzá hagyományos elem. Az egér könnyebb lett, beépített akkumulátorának és egységes alsó borításának köszönhetően kevesebb benne a mozgó alkatrész, és a talpkiképzését is optimalizáltuk – így a Magic Mouse 2 pontosabban érzékeli a mozdulataidat, és kisebb ellenállással siklik az asztalon. Multi-Touch felületén egyszerű kézmozdulatokat is használhatsz: például csúsztatással válthatsz a weboldalak között, vagy görgethetsz a dokumentumokban. A Magic Mouse 2 a dobozból kivéve azonnal munkára kész, és automatikusan kapcsolódik a Macedhez.
Apple Magic Mouse 3
35 990 Ft
A Magic Mouse vezeték nélkül működik, és újratölthető. Talpát az íróasztalon való könnyű mozgásra optimalizáltuk. A Multi‑Touch felületen egyszerű kézmozdulatokat használhatsz: például csúsztatással válthatsz a weboldalak között, vagy görgethetsz a dokumentumokban.
Hihetetlenül tartós beépített akkumulátorának köszönhetően a Magic Mouse egyetlen feltöltéssel akár egy hónapnál is tovább bírja. A dobozból kivéve azonnal munkára kész, és automatikusan kapcsolódik a Macedhez. Szőtt borítású USB-C – Lightning kábel jár hozzá, amelyet a Mac USB‑C portjához csatlakoztatva töltéshez és párosításhoz is használhatsz.
AirPort Express (Bemutató darab)
28 990 Ft
A kisméretű AirPort Express támogatja az egyidejű kétsávos, 802.11n szabványú Wi-Fi hálózatok használatát. Az iPad, iPhone és iPod touch készülékeken, illetve a Mac gépeken és PC-ken is pillanatok alatt beállíthatod a Wi-Fi hálózatot. A vendégek számára külön hálózatot hozhatsz létre. Az épület bármely részébe sugározhatsz zenét, és ugyanígy bárhonnan nyomtathatsz is. Mindezt gyors vezeték nélküli technológia használatával.
Apple 30 wattos USB-C hálózati adapter
21 990 Ft
Az Apple 30 wattos USB-C hálózati adapterrel otthon, az irodában és útközben is gyorsan, hatékonyan töltheted fel az akkumulátort. Ugyan a hálózati adapter bármely USB-C-kompatibilis eszközzel használható, az Apple azt javasolja, hogy az optimális töltési teljesítmény érdekében párosítsd a 12 hüvelykes MacBokkal vagy a 13 hüvelykes Retina kijelzős MacBook Airrel. Ha ki szeretnéd használni a gyorstöltési funkció előnyeit, bizonyos iPhone- és iPad Pro-modellekkel is párosíthatod az adaptert. Ha ki szeretnéd használni a gyorstöltési funkció előnyeit, iPhone 8 és újabb készülékkel is párosíthatod az adaptert.
 

Nem vagy benne biztos, hogy ez a megfelelő hálózati adapter a Mac-edhez?

Ebben a cikkben részletes információt találsz a megfelelő adapter kiválasztásáról.

Apple 61 wattos USB C hálózati adapter
31 990 Ft
A 61 wattos USB C hálózati adapterrel otthon, az irodában és útközben is gyorsan, hatékonyan töltheted fel az akkumulátort. Noha a hálózati adapterrel bármilyen USB C kompatibilis eszköz tölthető, elsősorban a 13 hüvelykes, Thunderbolt 3 (USB C) portos MacBook Pro-modellekhez ajánljuk, mert ezeket tölti a leghatékonyabban. Az USB C töltőkábel külön vásárolható meg.

Nem vagy benne biztos, hogy ez a megfelelő hálózati adapter a Mac-edhez?

Ebben a cikkben részletes információt találsz a megfelelő adapter kiválasztásáról.

Apple 87 wattos USB C hálózati adapter
34 990 Ft
A 87 wattos USB C hálózati adapterrel otthon, az irodában és útközben is gyorsan, hatékonyan töltheted fel az akkumulátort. Noha a hálózati adapterrel bármilyen USB C kompatibilis eszköz tölthető, elsősorban a 15 hüvelykes, Thunderbolt 3 (USB C) portos MacBook Pro-modellekhez ajánljuk, mert ezeket tölti a leghatékonyabban. Az USB C töltőkábel külön vásárolható meg.

Nem vagy benne biztos, hogy ez a megfelelő hálózati adapter a Mac-edhez?

Ebben a cikkben részletes információt találsz a megfelelő adapter kiválasztásáról.

Apple 96 wattos USB-C hálózati adapter
35 990 Ft
A 96 wattos USB-C hálózati adapterrel otthon, az irodában és útközben is gyorsan, hatékonyan töltheted fel készülékeid akkumulátorát. Noha ezzel a hálózati adapterrel bármilyen USB-C kompatibilis eszköz tölthető, elsősorban a 16 hüvelykes MacBook Próhoz ajánljuk, mert azt tölti a leghatékonyabban.
Mac modellek
MacBook (Retina kijelzős, 12 hüvelykes, 2015 eleje – 2017)
MacBook Air (Retina kijelző, 13 hüvelykes, 2018-as és újabb)
MacBook Pro (13 hüvelykes, 2016-os és újabb)
MacBook Pro (15 hüvelykes, 2016–2019)
MacBook Pro (16 hüvelykes, 2019)
Apple 45 wattos MagSafe 1 hálózati adapter
32 990 Ft
Gyári dobozos.

Nem vagy benne biztos, hogy ez a megfelelő hálózati adapter a Mac-edhez?

Ebben a cikkben részletes információt találsz a megfelelő adapter kiválasztásáról.

Apple 45 wattos MagSafe 2 hálózati adapter
35 990 Ft
Gyári dobozos.

Nem vagy benne biztos, hogy ez a megfelelő hálózati adapter a Mac-edhez?

Ebben a cikkben részletes információt találsz a megfelelő adapter kiválasztásáról.

Apple 60 wattos MagSafe 1 hálózati adapter
32 990 Ft
Gyári dobozos.

Nem vagy benne biztos, hogy ez a megfelelő hálózati adapter a Mac-edhez?

Ebben a cikkben részletes információt találsz a megfelelő adapter kiválasztásáról.

Apple 60 wattos MagSafe 2 hálózati adapter
35 990 Ft
Gyári dobozos.

Nem vagy benne biztos, hogy ez a megfelelő hálózati adapter a Mac-edhez?

Ebben a cikkben részletes információt találsz a megfelelő adapter kiválasztásáról.

Apple 85 wattos MagSafe 1 hálózati adapter
32 990 Ft
Gyári dobozos.

Nem vagy benne biztos, hogy ez a megfelelő hálózati adapter a Mac-edhez?

Ebben a cikkben részletes információt találsz a megfelelő adapter kiválasztásáról.

Apple 85 wattos MagSafe 2 hálózati adapter
35 990 Ft
Gyári dobozos.

Nem vagy benne biztos, hogy ez a megfelelő hálózati adapter a Mac-edhez?

Ebben a cikkben részletes információt találsz a megfelelő adapter kiválasztásáról.

Apple hálózatiadapter-hosszabbító
5 900 Ft
Az 1,8 méteres hálózatiadapter-hosszabbító olyan kábel, amellyel messzebbre ér el az Apple hálózati adaptere. MagSafe és MagSafe 2 hálózati adapterrel, 10 és 12 wattos USB–A hálózati adapterrel, valamint 29, 30, 61 és 87 wattos USB–C hálózati adapterrel használható.
Apple EU töltő adapter
2 500 Ft
Magas minőséget képviselő, elsőosztályú pótalkatrész, mely ideális a készülék sérült elemének lecserélésére.
Gyári iPhone, iPad és Macbook töltőre.
Apple Thunderbolt 3 Pro kábel (2 m)
55 990 Ft
Ez a 2 méteres, fekete fonott borítású kábel gabalyodás­mentesen tekerhető össze. Thunderbolt 3 kapcsolaton keresztül akár 40 Gb/s, második generációs USB 3.1 kapcsolaton keresztül pedig akár 10 Gb/s sebességű adatátvitelt, valamint DisplayPort-videokimenetet (HBR3) és akár 100 wattos töltést biztosít. Thunderbolt 3-eszközöket, például Pro Display XDR‑t, dokkolókat és merevlemezeket csatlakoztathatsz vele Thunderbolt 3 (USB-C) vagy USB 4 portos Macedhez.
Apple Thunderbolt-kábel (0,5 m)
12 990 Ft
A Thunderbolt technológia gyors adatátvitelt valósít meg két egymástól független, egyenként 10 Gb/s sebességű csatornája révén. A Thunderbolt 2 technológia képes egyesíteni a két csatornát, így szupergyors, 20 Gb/s-os sebességet tud elérni. Ezzel a kábellel Thunderbolt-kompatibilis eszközeidet csatlakoztathatod a Mac Thunderbolt vagy Thunderbolt 2 portjához.
Az Apple Thunderbolt-kábel segítségével csatlakoztathatod a Thunderbolt-kompatibilis rendszereket Thunderbolt-eszközeiddel. Céllemez módban két Thunderbolt-kompatibilis Mac számítógépet is összeköthetsz, melyek között hihetetlen gyorsasággal migrálhatsz adatokat vagy magát a rendszert. Ha szeretnéd, a Thunderbolt-csatlakozóval rendelkező számítógépeket hálózatba is kapcsolhatod.
Apple Thunderbolt kábel (2m) – fehér
12 900 Ft

A Thunderbolt technológia gyors adatátvitelt valósít meg két egymástól független, egyenként 10 Gb/s sebességű csatornája révén. A Thunderbolt 2 technológia képes egyesíteni a két csatornát, így szupergyors, 20 Gb/s-os sebességet tud elérni. Ezzel a kábellel Thunderbolt-kompatibilis eszközeidet csatlakoztathatod a Mac Thunderbolt vagy Thunderbolt 2 portjához.

Az Apple Thunderbolt-kábellel Céllemez módban csatlakoztathatsz egymáshoz két Thunderbolt porttal felszerelt Mac számítógépet, hálózatban köthetsz össze két OS X Mavericks rendszerű Macet, illetve kijelzőként használhatod vele iMac gépedet egy MacBook Pro vagy MacBook Air laptophoz csatlakoztatva.

Apple Thunderbolt 3 (USB C) kábel (0,8 m)
16 990 Ft
Ez a 0,8 méteres kábel Thunderbolt 3-kapcsolaton keresztül akár 40 Gb/s, 2. generációs USB 3.1-kapcsolaton keresztül pedig akár 10 Gb/s sebességű adatátvitelt, valamint DisplayPort-videókimenetet (HBR3) és akár 100 wattos töltést biztosít. A kábellel Thunderbolt 3-eszközöket, például dokkolókat, merevlemezeket és kijelzőket csatlakoztathatsz Thunderbolt 3 (USB C) porttal rendelkező Macedhez. Akár hat Thunderbolt 3-eszközt is sorba köthetsz.
Apple Thunderbolt 3 (USB C) – Thunderbolt 2 adapter
20 990 Ft

A Thunderbolt 3 (USB C) – Thunderbolt 2 adapter segítségével a Thunderbolt és Thunderbolt 2 csatlakozós eszközeidet – például külső merevlemezeidet és Thunderbolt-dokkjaidat – csatlakoztathatod a MacBook Pród bármelyik Thunderbolt 3 (USB C) portjához.

Az adapter mindkét irányban működik, így a Thunderbolt 3 csatlakozós eszközöket is összekapcsolhatod a Thunderbolt vagy Thunderbolt 2 porttal és macOS Sierra rendszerrel rendelkező Macekkel.

Emellett lehetővé teszi, hogy Thunderbolt-kompatibilis kijelzőt – például Apple Thunderbolt-kijelzőt és LG Thunderbolt 2-kijelzőt – csatlakoztass a MacBook Pród bármelyik Thunderbolt 3 (USB C) portjához. Ha Apple Thunderbolt-kijelzőhöz használod az adaptert, külső áramforrást kell a kijelzőnek biztosítanod, mert az adapter nem képes az eszköz energiaellátására.

Apple Thunderbolt to FireWire Adapter
12 900 Ft
Az Apple Thunderbolt–FireWire adapteren keresztül egyszerűen használhatod FireWire-eszközeidet a Thunderbolt-porttal felszerelt Mac számítógépeken. A kisméretű adaptert a Mac Thunderbolt-portjához csatlakoztatva FireWire 800 port áll rendelkezésedre, amelyhez FireWire-perifériákat – például merevlemezeket és audioeszközöket – csatlakoztathatsz akár 7 wattos buszon keresztüli tápellátásig.
Apple Thunderbolt–Gigabites Ethernet adapter
11 990 Ft
Az Apple Thunderbolt–Gigabit Ethernet adapterrel egyszerűen csatlakoztathatod számítógépedet nagy teljesítményű Gigabit Ethernet hálózatokhoz. A kisméretű adaptert a Mac Thunderbolt-portjához csatlakoztatva 10/100/1000BASE-T szabványú hálózatok használatát támogató RJ-45 port áll rendelkezésedre.
Apple Mini DisplayPort – DVI adapter
12 900 Ft

Adapter segítségével az összes Mini DisplayPort kijelzőcsatlakozóval ellátott Mac számítógéphez csatlakoztatható külső kijelző. A külső kijelzőt fő munkafelületként is használhatod, vagy kiterjesztheted rá az asztal felületét. A projektorokkal videotükrözési módban is dolgozhatsz, így te is ugyanazt láthatod, amit a közönséged.

A Mini DisplayPort–DVI átalakítóval DVI csatlakozóval rendelkező, fejlett technológiájú digitális monitort – például 20 vagy 23 hüvelykes Apple Cinema Display kijelzőt – csatlakoztathatsz. A monitor dokumentációjából vagy gyártójától megtudhatod, hogy megfelelő-e hozzá ez az adapter.

Apple Mini DisplayPort – VGA Adapter
12 900 Ft
Adapter segítségével az összes Mini DisplayPort kijelzőcsatlakozóval ellátott Mac számítógéphez csatlakoztatható külső kijelző. A külső kijelzőt fő munkafelületként is használhatod, vagy kiterjesztheted rá az asztal felületét. A projektorokkal videotükrözési módban is dolgozhatsz, így te is ugyanazt láthatod, amit a közönséged.

A Mini DisplayPort–VGA átalakítóval VGA-csatlakozós (illetve -kábeles), szabványos analóg monitort, projektort vagy LCD kijelzőt csatlakoztathatsz Mac számítógépedhez. A monitor dokumentációjából vagy gyártójától megtudhatod, hogy megfelelő-e hozzá ez az adapter.

Apple HDMI–DVI adapter
11 500 Ft

Az Apple HDMI–DVI adapterrel HDMI porttal felszerelt Macedet DVI csatolós kijelzőkhöz és projektorokhoz csatlakoztathatod. Így külső kijelzőt is használhatsz elsődlegesként, kiterjesztheted az asztalt egy második kijelzőre, vagy tükröző módban is dolgozhatsz egy projektorral, hogy te is meg tudd nézni, mit lát a közönséged.

A HDMI–DVI adapterrel single-link DVI csatlakozós digitális monitort – például 20 vagy 23 hüvelykes, DVI csatlakozós Apple Cinema Display kijelzőt – csatlakoztathatsz a számítógépedhez. A monitorod dokumentációjából vagy gyártójától megtudhatod, hogy megfelel-e hozzá ez az adapter.

Apple USB-C – VGA többportos átalakító
28 990 Ft
Az USB-C – VGA többportos átalakítóval VGA-kijelzőt köthetsz USB-C vagy Thunderbolt 3 (USB-C) portos Macedhez, az átalakító két másik portjára pedig egy hagyományos USB-s eszközt és egy USB-C töltőkábelt csatlakoztathatsz. Az USB-C – VGA többportos átalakítóval VGA-csatlakozós tévére tükrözheted a Maced kijelzőjét akár 1080p HD-felbontásban. Az átalakító videótartalom (például filmek és saját felvételek) továbbítására is alkalmas. Csatlakoztasd a Mac USB-C vagy Thunderbolt 3 (USB-C) portjához, majd kösd össze a tévével vagy a projektorral egy VGA-kábel segítségével. (A VGA-kábel külön vásárolható meg.) A hagyományos USB-porthoz pendrive-ot, kamerát, illetve iPhone-od, iPaded vagy iPodod töltésére és szinkronizálására alkalmas USB-kábelt is csatlakoztathatsz, az USB-C portra kötött töltőkábellel pedig töltheted is a Macet.
Apple USB C – USB adapter
8 900 Ft

Az USB C – USB adapterrel iOS-készülékeket és hagyományos USB-s tartozékokat csatlakoztathatsz az USB C portos MacBookhoz vagy a Thunderbolt 3 (USB C) portos MacBook Próhoz.

Csatlakoztasd az adapter USB C csatlakozós végét a MacBook USB C portjához vagy a MacBook Pro bármelyik Thunderbolt 3 (USB C) portjához, a másik végét pedig pendrive-odhoz, kamerádhoz vagy más, hagyományos USB-s eszközödhöz. Az adaptert egy Lightning–USB-kábellel kiegészítve iPhone-odat, iPadedet vagy iPododat is töltheted és szinkronizálhatod.

Apple USB-C – SD-kártyaolvasó
17 990 Ft
Az USB-C – SD-kártyaolvasó UHS-II-es sebességgel továbbítja a nagy felbontású fotókat és videókat Macedre, 11 hüvelykes iPad Pródra és harmadik generációs 12,9 hüvelykes iPad Pródra. Formájának köszönhetően nem takarja el a többi portot. UHS-II-es sebességű SD-kártyákhoz ideális, de a korábbi SD-kártyákkal és átalakítókkal is kompatibilis.
Apple USB-C – digitális AV többportos átalakító
30 990 Ft
Az USB-C – digitális AV többportos átalakítónak köszönhetően HDMI-kijelzővel is használhatod USB-C portos Macedet vagy iPad Pródat, miközben hagyományos USB-eszközöket és töltőkábeleket is csatlakoztatsz hozzá.
Ezzel az adapterrel HDMI-csatlakozós tévére vagy kijelzőre tükrözheted a Mac kijelzőjét.
Apple USB-C töltőkábel (1m)
8 900 Ft
Ez a mindkét végén USB-C csatlakozóval ellátott, 1 méteres kábel ideális az USB-C csatlakozós készülékek töltéséhez, szinkronizálásához és a köztük történő adatátvitelhez. Ha a készülékeidet kényelmesen, gyorstöltéssel szeretnéd tölteni hálózati aljzatról, egészítsd ki az USB-C töltőkábelt egy kompatibilis USB-C hálózati adapterrel. Az USB-C hálózati adapterek külön vásárolhatók meg.
Az Apple a következő párosításokat javasolja: Első és második generációs 11 hüvelykes iPad Pro, harmadik és negyedik generációs 12,9 hüvelykes iPad Pro, illetve negyedik generációs iPad Air 20 wattos USB-C hálózati adapterrel
Apple USB-C töltőkábel (2m)
8 900 Ft
A kétméteres USB C töltőkábel mindkét végén USB C csatlakozó van. Egy külön megvásárolható Apple 29 wattos USB C hálózati adapterrel kiegészítve kényelmesen tölthető vele az USB C portos MacBook fali aljzaton keresztül. Az USB C csatlakozós készülékek közti szinkronizálás és adatátvitel során az USB 2 szabványt is támogatja.
Apple USB C – Lightning kábel (1 m)
8 990 Ft
Töltsd és szinkronizáld Lightning csatlakozós iPhone-odat, iPadedet és iPododat USB C vagy Thunderbolt 3 (USB C) portos Macedhez csatlakoztatva. Az Apple 29 wattos, 30 wattos, 61 wattos vagy 87 wattos USB-C hálózati adapterével használva iOS-készülékeidet is feltöltheted vele, az iPhone 8, az iPhone 8 Plus, az iPhone X, az iPhone XS, az iPhone XS Max, az iPhone XR készülékeket és bizonyos iPad Pro-modelleket ráadásul gyorstöltéssel.
Apple USB-C adapter 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóhoz
4 500 Ft
Az adapter lehetővé teszi, hogy 3,5 mm-es audiocsatlakozót kapcsolj USB-C eszközeidhez
Az összes olyan készülékkel működik (például:, iPad Pro és Macbook, amelyen található USB-C csatlakozó, és amely támogatja az iOS 10 operációs rendszert vagy annak újabb verzióit.
Bőrtok 15 hüvelykes MacBookhoz – éjkék
83 990 Ft
Ez az Apple tok kiváló minőségű francia bőrből készült. Puha, mikroszálas bélése minden utadon megóvja 15 hüvelykes MacBook Pródat.

Az alábbi számítógépekkel kompatibilis:

15 hüvelykes, Thunderbolt 3 csatlakozós MacBook Pro-modellek

Csak rendelésre! Érdeklődni személyesen az üzletben lehetséges.
Bőrtok 15 hüvelykes MacBookhoz – vörösesbarna
83 990 Ft
Ez az Apple tok kiváló minőségű francia bőrből készült. Puha, mikroszálas bélése minden utadon megóvja 15 hüvelykes MacBook Pródat.

Az alábbi számítógépekkel kompatibilis:

15 hüvelykes, Thunderbolt 3 csatlakozós MacBook Pro-modellek

Csak rendelésre! Érdeklődni személyesen az üzletben lehetséges.
Bőrtok 15 hüvelykes MacBookhoz – fekete
83 990 Ft

Ez az Apple tok kiváló minőségű francia bőrből készült. Puha, mikroszálas bélése minden utadon megóvja MacBook Airedet vagy MacBook Pródat.

Az alábbi számítógépekkel kompatibilis:

 • 13 hüvelykes Retina kijelzős MacBook Air

 • ​13 hüvelykes MacBook Pro Thunderbolt 3 porttal

Csak rendelésre! Érdeklődni személyesen az üzletben lehetséges.

Bőrtok 13 hüvelykes MacBookhoz – éjkék
73 990 Ft

Ez az Apple tok kiváló minőségű francia bőrből készült. Puha, mikroszálas bélése minden utadon megóvja MacBook Airedet vagy MacBook Pródat.

Az alábbi számítógépekkel kompatibilis:

 • 13 hüvelykes Retina kijelzős MacBook Air

 • ​13 hüvelykes MacBook Pro Thunderbolt 3 porttal

Csak rendelésre! Érdeklődni személyesen az üzletben lehetséges.

Bőrtok 13 hüvelykes MacBookhoz – vörösesbarna
73 990 Ft

Ez az Apple tok kiváló minőségű francia bőrből készült. Puha, mikroszálas bélése minden utadon megóvja MacBook Airedet vagy MacBook Pródat.

Az alábbi számítógépekkel kompatibilis:

 • 13 hüvelykes Retina kijelzős MacBook Air

 • ​13 hüvelykes MacBook Pro Thunderbolt 3 porttal

Csak rendelésre! Érdeklődni személyesen az üzletben lehetséges.

Bőrtok 13 hüvelykes MacBookhoz – fekete
73 990 Ft

Ez az Apple tok kiváló minőségű francia bőrből készült. Puha, mikroszálas bélése minden utadon megóvja MacBook Airedet vagy MacBook Pródat.

Az alábbi számítógépekkel kompatibilis:

 • 13 hüvelykes Retina kijelzős MacBook Air

 • ​13 hüvelykes MacBook Pro Thunderbolt 3 porttal

Csak rendelésre! Érdeklődni személyesen az üzletben lehetséges.

Bőrtok 12 hüvelykes MacBookhoz – éjkék
60 990 Ft
Ez a puha, mikroszálas bélésű Apple tok a legjobb minőségű európai bőrből készült. Különleges kidolgozása révén töltés közben is tökéletes védelmet biztosíthatsz vele 12 hüvelykes MacBookodnak.

Csak rendelésre! Érdeklődni személyesen az üzletben lehetséges.
Bőrtok 12 hüvelykes MacBookhoz – vörösesbarna
60 990 Ft
Ez a puha, mikroszálas bélésű Apple tok a legjobb minőségű francia bőrből készült. Kidolgozása révén töltés közben is tökéletes védelmet biztosíthatsz vele 12 hüvelykes MacBookodnak.

Csak rendelésre! Érdeklődni személyesen az üzletben lehetséges.
Bőrtok 12 hüvelykes MacBookhoz – fekete
60 990 Ft
Ez a puha, mikroszálas bélésű Apple tok a legjobb minőségű francia bőrből készült. Kidolgozása révén töltés közben is tökéletes védelmet biztosíthatsz vele 12 hüvelykes MacBookodnak.

Csak rendelésre! Érdeklődni személyesen az üzletben lehetséges.
Karl Lagerfeld Iconic fekete bőr hatású táska MacBookhoz
23 990 Ft
Belebújtathatós, Macbook Air vagy a Macbook Pro számára 13 ” méretű laptopokhoz készül táska, környezetbarát bőr anyaghasználattal és a méltán népszerű divattervező márkajelzésével ellátva.
ADAM® elements Omnia P7 USB-C/USB-A hálózati adapter
25 990 Ft

OMNIA P7 – 74W USB-C PD3.0/QC3.0 hálózati gyorstöltő
Az USB-C PD 3.0 65W és a kettős USB-A okostöltő aljzat hatékonyan tölt egyszerre akár 3 különböző készüléket.
Gyorsabb töltés, hatékonyabb munka
Az OMNIA P7 egyaránt kompatibilis a PD 3.0 és QC 3.0 szabványokkal, így élvezheted a gyorstöltés nyújtotta előnyöket bárhol a világon.
USB-C Port PD 65W független kimenet az új MacBook Pro készülékekhez, a teljes MacBook szériához, USB-C laptopokhoz, Nintendo Switch és egyéb USB-C eszközökhöz
Könnyed és különleges
A P7 hossza elképesztő: csupán 7 cm, ráadásul egy becsukható,biztonságos és helytakarékos villásdugóval rendelkezik. Nem csakkompakt, de jól is mutat a többi értékes műszerrel a bőröndben
Ergonomikus vonalvezetés
Pontos tervezés az egyszerű csatlakozás és eltávolítás érdekében
Az OMNIA P7 egy erős, 3.15A / 250V biztosítékott kapott, amely a többi biztonsági megoldással együtt a lehető legnagyobb védelmet nyújtja. Az OMNIA P7 használata közben a biztonságodat olyan szabványok védik, mint a CE, FCC, BSMI és RCM

ADAM® elements Omnia P5 USB-C/USB-A hálózati adapter
22 990 Ft
 • USB-C PD 45W független kimenettel tökéletes töltő MacBookhoz, iPad Pro-hoz, USB-C laptopokhoz, 15V játékkonzolokhoz és egyéb kompatibilis készülékekhez
 • kompatibilis a legfrissebb Power Delivery (PD3.0) és Qualcomm Quick Charge (QC3.0) gyorstöltési technológiákkal
 • többféle kimenetet támogat: USB-C PD3.0 45W és USB-A 5V/2.4A 12W a nemzetközi váltóáram szabvánnyal (100-240V)
 • Cserélhető csatlakozódugóval a világ több, mint 150 országában lehet használni az OMNIA P5 gyorstöltőt, többé nem kell aggódnod a töltés miatt
 • 3 év gyári garancia
 • Qualcomm Quick Charge (QC3.0): 3.6-6.5V/3A, 6.5-9V/2A, 9.1-12V/1.5A
 • Power Delivery (PD3.0) gyorstöltés: 5V/9V/12V/15V-3A, 20V-2.25A (Max), a készülékednek megfelelő kimeneti feszültséget biztosítja (játékkonzol: 45W, MacBook & iPad Pro: 30W, iPhone: 18W)
 • rendelkezik OCP, OTP, OVP, OPP, SCP és 3.15A 250V auto-reset biztosítékkal, a biztonság a legfontosabb szempontunk
 • kompatibilis az US, UK, EU, AU standard csatlakozóaljzatokkal
4Smarts® Voltplug QC/PD 48W fekete hálózati adapter
14 990 Ft
​Utazási töltő készlet hálózati USB-A és USB-C kimenettel​​
EU/UK/US
Input: 100-240V, 50-60Hz
Használható iPhone, iPad és Macbookok töltéséhez is

 

ADAM® elements piros színű fém házas szőtt USB-C to USB-C kábel (1m)
8 990 Ft

Prémium USB-C töltő- és adatkábel: 100W töltési teljesítmény, USB3.1 Gen2 sebesség

 • USB3.1 Gen2 sebesség: a legújabb szabvány
 • az extra erős alumínium csatlakozóház hosszú élettartamot biztosít
 • tartós, harisnyázott, fonott kábel és elnyűhetetlen, SR erősítésű csatlakozók
 • a hézagmentes USB csatlakozófej megbízható adatátvitelt kínál
 • tépőzáras kábeltartó a rendezett tároláshoz
 • max. 20V/5A 100W töltési teljesítmény, kompatibilis a MacBook Pro15"" (87W) és egyéb USB-C laptopokkal
 • Extra minőségű, 4K 60Hz videó és audió kimenet, egyszerűen tükrözhető a a képernyő más USB-C képernyőkre
 • 3 év gyári garancia
ADAM® elements fekete színű fém házas szőtt USB-C to USB-C kábel (2m)
9 990 Ft

Prémium USB-C töltőkábel: 100W töltési teljesítmény, 3 év gyári garancia

 • 100W (20V/5A) töltési teljesítmény
 • az extra erős alumínium csatlakozóház hosszú élettartamot biztosít
 • tartós, harisnyázott, fonott kábel és elnyűhetetlen, SR erősítésű csatlakozók
 • a hézagmentes USB csatlakozófej megbízható adatátvitelt kínál
 • tépőzáras kábeltartó a rendezett tároláshoz
 • kompatibilis a MacBook Pro15"" (87W) és egyéb USB-C laptopokkal
 • 3 év gyári garancia
ADAM® elements piros színű fém házas szőtt USB-C to USB-C kábel (2m)
9 990 Ft

Prémium USB-C töltőkábel: 100W töltési teljesítmény

 • 100W (20V/5A) töltési teljesítmény
 • az extra erős alumínium csatlakozóház hosszú élettartamot biztosít
 • tartós, harisnyázott, fonott kábel és elnyűhetetlen, SR erősítésű csatlakozók
 • a hézagmentes USB csatlakozófej megbízható adatátvitelt kínál
 • tépőzáras kábeltartó a rendezett tároláshoz
 • kompatibilis a MacBook Pro15"" (87W) és egyéb USB-C laptopokkal
 • 3 év gyári garancia
ADAM® elements piros színű fém házas szőtt USB-C to USB-C kábel (2m)
7 990 Ft

Extra hosszú USB-C kábel, mellyel USB-C eszközöket tudsz bármilyen USB-C porthoz csatlakoztatni.

 • 1x USB Type-C, 1x USB Type-C csatlakozók
 • megfordítható kivitel (mindkét állásban csatlakoztatható) az Apple MacBook 12"", ChromeBook Pixel 2 és más USB-C kompatibilis eszközökhöz
 • fémházas csatlakozó, új generációs prémium USB 3.1 kábelmag
 • fonott, extra erős kábel burkolat
 • 200 cm hosszúság, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen dolgozhass, miközben eszközeidet töltöd
 • 1 év gyári garancia
ADAM® elements szürke-fekete színű fém házas szőtt USB-C to USB-C kábel (2m)
7 990 Ft

Extra hosszú USB-C kábel, mellyel USB-C eszközöket tudsz bármilyen USB-C porthoz csatlakoztatni.

 • 1x USB Type-C, 1x USB Type-C csatlakozók
 • megfordítható kivitel (mindkét állásban csatlakoztatható) az Apple MacBook 12"", ChromeBook Pixel 2 és más USB-C kompatibilis eszközökhöz
 • fémházas csatlakozó, új generációs prémium USB 3.1 kábelmag
 • fonott, extra erős kábel burkolat
 • 200 cm hosszúság, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen dolgozhass, miközben eszközeidet töltöd
 • 1 év gyári garancia
ADAM® elements piros színű fém házas szőtt USB-C Lightning kábel (20cm)
7 500 Ft

iPhone és iPad PD gyorstöltés 30W teljesítménnyel vagy csatlakozás egy új MacBookhozok vagy más USB-C laptophoz – az új PeAk II C széria lesz várhatóan az új etalon a prémium USB-C kábelek piacán. Az alumínium ház, harisnyázott kábeltest, SR erősítés és tépőzáras kábeltartó kézzel fgoható bizonyíték arra, hogy az ADAM elements kábelei a csúcsminőséget képviselik

 • tartós, harisnyázott, fonott kábel és elnyűhetetlen, SR erősítésű csatlakozók
 • kompatibilis az „iPhone és iPad series for Power Delivery (PD)” szabvánnyal, max. 29W(14.5V/2A) gyorstöltés
 • az extra erős alumínium csatlakozóház hosszú élettartamot biztosít
 • a hézagmentes USB csatlakozófej megbízható adatátvitelt kínál
 • Apple MFi tanúsítvánnyal hitelesített
 • kompatibilis az összes USB-C laptoppal, valamint MacBook, iPhone és iPad készülékekkel
 • 3 év gyári garancia
 • kompatibilitás: iPhone (5s – XS Max, XS, XR), iPad Pro 12.9-inch (2. gen), iPad Pro 12.9-inch (1. gen), iPad Pro 10.5-inch, iPad Pro 9.7-inch, iPad mini (2.-4. gen), iPad Air 2, iPad Air, iPad (5-6. gen), iPod touch (6. gen)
Spigen® Essential® USB C to USB C adatkábel (1,5 m)
6 990 Ft
Megbízható, gyorsabb töltést és adatátvitelt nyújtó Type C kábel Type C csatlakozós készülékekhez. Segítségével nem csak töltheti készülékeit, hanem csatlakoztathatja azokat számítógépéhez is. A vezetéket strapabíró borítás veszi körbe, amely megakadályozza a kábel megtörését, és ellenáll a mindennapi megpróbáltatásoknak.
 
Rampow fekete-szürke színű szőtt USB-C kábel (1m)
4 990 Ft
 • gyors töltés
 • rendkívül strapabíró
 • 56K ellenállású alumínium csatlakozók biztonságos töltést biztosítanak
Vention® Type-C (USB-C) to HDMI kábel 2m
8 500 Ft
A Vention Type-C (USB-C) to HDMI Cable videokábel összekapcsolja a mozgóképek megjelenítésére szolgáló eszközöket. A videó kábel hossza 1,5 m. A HDMI egy praktikus és sokrétű csatlakozó, amely hang és kép továbbvitelére szolgál, méghozzá csodás minőségben. További előnye, hogy internetes adatforgalom továbbítására is képes. Az USB-C egy praktikus kétoldalú interfész széleskörű felhasználási területtel. A videójel átvitelének max. felbontása 60 Hz képfrekvencia mellett 4K. A Vention Type-C (USB-C) to HDMI videokábel arannyal bevont csatlakozókkal rendelkezik, így sokkal ellenállóbb és az adatátvitel is megbízhatóbb.
Fixed 6-in-1 USB-C HUB szürke színű adapter
21 990 Ft
 • USB-C PD adapter
 • SD és micro SD kártya olvasó
 • 2 db USB 3.0 csatlakozó
 • 1 db USB C csatlakozó a készülék töltéséhez
 • 1 db HDMI csatlakozó
Moshi USB-C Multiport Adapter
7 990 Ft
 • USB Type-C, HDMI, USB Type-A
 • 4K támogatás, HDCP
ADAM® elements USB 3.1 Type-C 4in1 adapter ezüst színben
19 990 Ft

Sok a perféria? Az ADAM elements CASA HUB A01 megoldást kínál egy gyakori problémára: nincs elég USB port az új laptopon. A kettő extragyors USB port, a HDMI adapter és USB-C gyorstöltő funkció egyetlen csapásra megoldja a csatlakozás és töltés legújabb akadályait.

 • 4 portos USB-C 3.1 HUB
 • 4K Ultra HD felbontás
 • USB Power Delivery (PD) támogatás
 • Kicsi és könnyen hordozható
 • Az alumínium készülékház minimálisra csökkenti az elektromágneses interferenciát
 • Megerősített csatlakozó és fonott burkolatú kábel
 • Plug & Play, nincs szükség meghajtókra
 • Multi OS és platform szintű USB-C támogatás
 • Portok: USB-A 3.1 x 2, USB-C aljzat x 1 (csak Power Delivery), HDMI x 1 (max 4K x 2K @ 30HZ)
 • 3 év gyári garancia
ADAM® elements USB 3.1 Type-C 5in1 kártyaolvasó, ezüst színben
15 990 Ft
 • jelenleg a legkompaktabb 80W USB-C laptop töltő a világon
 • kényelmesen tölti az új 13” Apple MacBook Pro (61W), valamint az új HP, Lenovo, Asus, Acer és Dell laptopokat
 • a két szabványos USB Type-A portja egyszerre tud csatlakozni és kommunikálni nagy sebességgel olyan perifériás egységekkel, mint a nyomtatók, egerek, billentyűzetek és külső meghajtók
 • PD gyorstöltés max 80W (20V/4A)
 • adatforgalom USB3.1
 • kettős foglalat az SD és microSD kártyákhoz
 • alumínium burkolat, mely csökkenti az elektromágneses interferenciát.
 • az extra erős alumínium csatlakozóház hosszú élettartamot biztosít
 • tartós, harisnyázott, fonott kábel
 • Plug & Play működés, nincs szükség meghajtó programra és telepítésre
 • 3 év gyári garancia
GC Connect60 8-in-1 USB-C szürke színű adapter
24 990 Ft
 • 4K Ultra HD
 • Csatlakozók száma: 8
 • Csatlakozók: USB-C Thunderbolt 3; USB-C 3.0; 3x USB-A 3.0; HDMI 4K; SD; microSD
Baseus 5-in-1 USB-C HUB szürke színű adapter
15 990 Ft
 • USB-C adapter
 • SD és micro SD kártya olvasó
 • 2 db USB 3.0 csatlakozó
 • 1 db USB C csatlakozó a készülék töltéséhez
Fixed 6-in-1 USB-C HUB szürke színű adapter
19 990 Ft
 • A Power Delivery 2.0 gyorstöltést egyaránt támogatja 
 • Üzemeléséről a LED indikátor tájékoztat 
 • Ellenálló és elegáns fém szerkezet 
 • USB 4, USB 3.2 Gen 1 és HDMI 2.0 szabványú konnektorokkal rendelkezik 
 • A(z) FIXED HUB 6IN1 USB-C interfésszel notebookokhoz és táblagépekhez színe: szürke 
 • 1× USB-C 
 • 3× USB-A 
 • 1× Jack 3.5 mm 
 • 1× HDMI
Vention USB-C Hub 5in1 asztroszürke színű adapter
16 990 Ft
 • 3db USB 3.0 csatlakozó
 • 2 db USB-C
Ugreen Dual USB-C HUB 5 in 1 szürke színű adapter
23 990 Ft
 • USB-C PD adapter
 • 2 db USB 3.0 csatlakozó
 • 1 db USB C csatlakozó a készülék töltéséhez
 • 1 db HDMI csatlakozó
 • Enthernet csatlakozó
Assmann Mini Display Port - HDMI (1m)
16 990 Ft
 • Támogatja a HDMI 2.0 funkciókat
 • Támogatja a legfeljebb 4K / 2K 60Hz-et
 • Támogatja a 3D-t 1080p felbontással
 • Támogatja a HDCP-t és a DPCP-t
 • Csatlakozás 1: Mini DisplayPort apa
 • Csatlakozás 2: A típusú HDMI apa
 • DisplayPort szabvány: DisplayPort 1.2
 • Árnyékolás: hármas árnyékolás
 • AWG: 30
 • Vénák Anyaga: CU
 • Érintkező felület: nikkelezett
 • Szín: fehér
Delock Mini Displayport - HDMI átalakító 4K
13 990 Ft
 • Csatakozó: mini Displayport 20 érintkezős dugó - HDMI-A 19 érintkezős hüvely
 • Displayport 1.2 és High Speed HDMI specifikáció
 • Passzív konverter (level shifter), csak DP++ kimenettel rendelkező videókártyákhoz
 • Felbontás: max. 3840X2160 @ 30Hz ( a rendszertől és csatlakoztatott hardvertől függően)
 • 3D megjelenítők támogatása (1080 @ 120Hz)
 • Készenléti üzemmód érzékelése, automatikus váltás készenléti üzemmódból alvó üzemmódra
 • Kábelhossz: kb. 12 cm csatlakozó nélkül
 • Operációs rendszertől független, illesztőprogram telepítése nem szükséges
Delock Mini Displayport 1.2 - HDMI átalakító
9 990 Ft
 • Csatakozó: mini Displayport 20 érintkezős dugó - HDMI-A 19 érintkezős hüvely
 • Displayport 1.2 és High Speed HDMI specifikáció
 • Passzív konverter (level shifter), csak DP++ kimenettel rendelkező videókártyákhoz
 • Felbontás: max. 3840X2160 @ 30Hz ( a rendszertől és csatlakoztatott hardvertől függően)
 • 3D megjelenítők támogatása (1080 @ 120Hz)
 • Készenléti üzemmód érzékelése, automatikus váltás készenléti üzemmódból alvó üzemmódra
 • Operációs rendszertől független, illesztőprogram telepítése nem szükséges
LogiLink® Mini Displayport - HDMI átalakító
7 990 Ft
A LogiLink DisplayPort 1.2 - HDMI adapter lehetővé teszi a HDMI-eszközök csatlakoztatását a DisplayPorton. Ennek a technológiának köszönhetően a 4K Ultra HD felbontás lehetséges.
Nedis Mini DisplayPort HDMI átalakító
8 500 Ft
Külső monitor és notebook csatlakoztatásához alkalmas kábel.
ADAM® elements CASA HUB H2 USB-C Dual HDMI adapter
14 990 Ft

Prémium USB-C HUB kettő HDMI kimenettel és USB3.1 sebeséggel.

 • A kettő HDMI kimenet egyidejűleg is használható 
 • MST (multi-stream) támogatás 
 • Könnyű és könnyen hordozható 
 • A strapabíró borítás tökéletes védelmet biztosít 
 • 3 év gyári garancia 
 • HDMI x 2 (up to 4K x 2K @ 30Hz) 
 • Operációs rendszerek: macOS, Android, Windows XP/7/8/10, Linux, Chrome OS
4Smarts® Soundsplit Audio+ Charge adapter
5 990 Ft
2 db USB Type-C 
tech21™ Impact Case tok Macbook Pro-hoz
9 900 Ft
12 900 Ft

Nem Retina kijelzős Macbook Pro 13"-hoz.
Rain Design i360 forgatható állvány 23
22 990 Ft
Az i360 elfordítja az iMac készüléket egyetlen ujjnyomásra, így spontán meg tudsz osztani másokkal ötleteket. Az i360 tökéletes eszköz egy osztályban, ahol a diákok biztonságosan elfordíthatják a számítógépet, hogy megmutassák a munkájukat egy osztálytársuknak. A forgótalp segítségével megoszthatod ötleteidet barátaiddal és munkatársaiddal. Megfordíthatod az iMac-et, így könnyen eléred a hátulján lévő csatlakozókat. Megvédi az iMac vagy Cinema Display készülékeket egy széles acél alapzattal. A felületkezelés színazonos az iMac készülékkel. Két kivitel: 21.5" iMac és 27" iMac vagy Thunderbolt Display.
Rain Design i360 forgatható állvány 27
24 990 Ft
Az i360 elfordítja az iMac készüléket egyetlen ujjnyomásra, így spontán meg tudsz osztani másokkal ötleteket. Az i360 tökéletes eszköz egy osztályban, ahol a diákok biztonságosan elfordíthatják a számítógépet, hogy megmutassák a munkájukat egy osztálytársuknak. A forgótalp segítségével megoszthatod ötleteidet barátaiddal és munkatársaiddal. Megfordíthatod az iMac-et, így könnyen eléred a hátulján lévő csatlakozókat. Megvédi az iMac vagy Cinema Display készülékeket egy széles acél alapzattal. A felületkezelés színazonos az iMac készülékkel. Két kivitel: 21.5" iMac és 27" iMac vagy Thunderbolt Display.
Alacsony állvány Macbookhoz (dió)
11 900 Ft
Nagy szilárdságú de légies, rétegelt fából kézzel préselt stabil tartók, dokkok. Munkahelyre és otthonra.
Tartó Macbook Air-hez és Pro-hoz (dió)
9 900 Ft
Nagy szilárdságú de légies, rétegelt fából, kézzel préselt stabil tartók, dokkok. Munkahelyre és otthonra.