iOttie® PowerPack külső akkumulátor vezeték nélküli töltéssel - 3400mAh
5 900 Ft

Válaszd hozzá az iOttie ION vezetéknélküli töltőt, amivel egyszerre töltheted telefonodat és külső akkumulátorodat!

Gyakran kell töltened telefonodat, vagy tabletedet? Ha a válasz igen, akkor ez a kiváló teljesítményű iOttie PowerPack külső akkumulátor biztos segítségedre lesz, amikor éppen nincs a közeledben konnektor. Tökéletes hasznát veszed majd a készüléknek, nem csak mondjuk az iskolában, hanem hosszabb utazások közben is. A külső akkumulátor 3400 mAh kapacitású, amely elegendő telefonod teljes feltöltésére. 

 • 3400 mAh kapacitású power bank
 • Alkalmas minden mobil eszközhöz
 • Kompakt méretek
 • Töltési idő: 2 óra
 • LED jelzőfény
 
Spigen® Essential fekete színű hordozható töltő - 5000mAh
7 900 Ft

A Spigen 5000mAh-s power bank egy könnyen hordozható, vékony kialakítású termék, melyet akár út közben is könnyen használhatunk.
 

 • 5000mAh-s kapacitás
 • 5V/1A kimenet
 • Micro-USB és Lightning csatlakozó
 • Vékony tervezése miatt könnyen hordozható és tárolható
 • Rövidzárlat védelem
ttec PowerStones™ Trio fekete színű külső akkumulátor dokkolóval - 2x5000mAh
16 990 Ft
Dupla töltés: Két PowerSton lehetővé teszi két mobil eszköz egyidejű töltését, és a következő szintre viheti.
Nagy kapacitás: 2 x 5000 mAh Ultra nagy kapacitású újratölthető elemek biztosítják a vezeték nélküli eszközök hosszú élettartamát, körülbelül két töltést az egyes PowerStone készülékek átlagos eszközéért.
Gyors töltés: A 2.1A kimenet gyors töltést biztosít, és univerzális akkumulátortöltést biztosít okostelefonokhoz otthon, irodában vagy utazás közben.
Biztonságos töltés: A túlfeszültség-védelem és a LED-jelző biztosítja a biztonságos és hatékony töltést.
Könnyű teljesítmény zsebében: A PowerStones modern, vékony és stílusos kialakítása nélkülözhetetlen kiegészítővé teszi őket az utazási kiegészítőkben. A PowerStones rendkívül könnyű, így bármikor a zsebében hordhatja azokat.
Cellularline FreePower Manta 6000 fehér színű külső akkumulátor - 6000mAh
8 990 Ft
CellularLine FREEPOWER MANTA egy 6000 mAh kapacitású, stílusos külső power bank. Rendelkezik gyorstöltő funkcióval. Elülső oldalán egy LED kijelző található, amellyel nyomon követheti a power bank energiaszintjét. Ez a külső akkumulátor képes egyidejű töltésre, ami azt jelenti, hogy párhuzamosan töltheti power bankját és egyéb eszközét. A csomag részét képezi egy microUSB kábel is.
Cellularline FreePower Slim 3000 fekete színű külső akkumulátor - 3000mAh
4 990 Ft
A Freepower Slim 3000 egy rendkívül vékony, hordozható töltő, amely mindössze 7,5 mm vastag, de gyors töltést és nagy kapacitást kínál hihetetlenül könnyű csomagban: a legjobb kompromisszum az energia és a méret között. Az USB-C bemeneti porttal felszerelt FreePower Slim 3000 közvetlenül feltölthető a C-típusú USB kábelekkel is, amelyeket a piac legfejlettebb okostelefonjaihoz használnak. A FreePower Slim 3000 fel van szerelve egyidejű gyors töltés és túlmelegedés vezérlő rendszerrel is, amely lehetővé teszi az eszközök maximális kényelmet és biztonságot.
Cellularline FreePower Executive 5000 fekete színű külső akkumulátor - 5000mAh
8 990 Ft
 • Könnyű, elegáns, nagy teljesítményű. Egyedülálló stílusú és rendkívüli teljesítményű hordozható akkumulátortöltő.
 • A FreePower Executive egy rendkívül vékony Power Bank gyors töltéssel, köszönhetően a Li-polimer technológiának.
 • A bőrhatású bevonat teszi a szemnek és az érintésnek kellemessé. A mikro-USB-kábelt a csomag tartalmazza.
Energizer® UE2000 külső akkumulátor - 2000mAh
3 500 Ft

Intelligens elektronikájuk megelőzi a felhasználói hibákat, úgy, mint rövidzár, vagy túlmerítés. Az Energizer márkanév garancia a hosszútávú minőségre és megbízhatóságra a pótakkumulátorok piacán. Az Energizer UE2000 akkumulátor 2000mAh kapacitással rendelkezik, 1db USB kimenete van, amin keresztül 1amperrel tölthetjük a kompatibilis készülékeket.

Energizer® Ultimate külső akkumulátor vezeték nélküli wireless töltéssel 10000mAh
13 990 Ft
Az Energizer QE10005CQ vezeték nélküli Power Bank 10000mAh kapacitással. Élvezze a tökéletes kényelmet a 360 ° -os vezeték nélküli töltővel, amely akár 10 W-ot is képes okostelefonjára küldeni. 1 USB-C és 1 USB-A kimenetet tartalmaz. Ennek ellenére az USB-C PD 3.0 port gyors töltést biztosít az iPhone 8/8 Plus, iPhone X / Xs és iPhone Xs Max / XR készülékekhez. A Power Bankot USB-C vagy a Micro USB porton keresztül is töltheti.
Belkin® MIXIT↑™ Power Pack külső akkumulátor - 4000mAh
8 990 Ft
 • 2 USB bemenet
 • Input 5V-2,4A
 • Output 5V-2,4A
 • 4000 mAh
 • Egyszerre két készüléket tudsz tölteni
 • Alkalmas minden mobil eszközhöz
Baseus Cloud Cores külső akkumulátor - 5000mAh
7 990 Ft
Könnyű, rendkívül vékony és praktikus, egyszerű divatstílussal, amelyet könnyű hordozni, amikor úton van.
Külső borítása ABC égésálló, ütésálló és rugalmas anyagból készül, környezetbarát gumival festett.
Fejlett akkumulátoros feszültség-követő technológiát használ, 4 LED-es lámpát, ami jelzi a fennmaradó energiát, így mindig tudhatja, mennyi energia maradt.
4Smarts® fehér színű tükrös külső akkumlátor - 4000mAh
9 990 Ft
Két tükör és a LED világítás biztosítja, hogy a sminkünk mindig tökéletes legyen. Négy kis LED jelzi, hogy mennyi energia marad a akkumlátorban.
4Smarts® VoltHub külső akkumulátor vezeték nélküli töltéssel
12 990 Ft
Vezeték nélküli: Többé nem kell magával vinni a kábelt, mert ez a Power Bank azonnal elkezdi tölteni a telefonját amint ráhelyezi.
Villámgyors: Mind a vezeték nélküli, mind a vezetékes töltés gyors töltési technikákat alkalmaz, például a Qualcomm Quick Charge 3.0 és az USB Power Delivery. Egyszerre tölti az eszközöket, sőt magát a Power Bankot is!
Tartós: A hatalamas akkumulátorkapacitás köszönhetően akár három okostelefonot is feltölthet, mielőtt újra kellene tölteni az eszközt.
Vékony: A Power Bank csupán 17 mm vastag, tehát alig észrevehető.
4smarts TitanPack fekete külső akkumulátor 8000mAh
10 990 Ft
A 4smarts TitanPack tökéletes töltési megoldás az összes USB-eszközről. A 8000 mAh kapacitásnak köszönhetően szabadtéri kirándulásokra, kempingre, kerékpározásra vagy bármit megtehetsz, anélkül hogy aggódna az alacsony töltöttség miatt. A hármas USB-portok lehetővé teszik, hogy egyszerre három eszközt is feltöltsön. A napelemet úgy tervezték meg, hogy egyszerűen tölti, közvetlen napfénynek kitéve. Rossz időjárási körülmények között töltse fel a mellékelt microUSB kábellel. A beépített 21 erős LED dupla elemként szolgál éjjeli vagy gyenge fényviszonyok közötti vészhelyzetekre. A szilárd ház és a lezárt töltőnyílások megbízható védelmet nyújtanak az ütések, a por, a szennyeződés és a víz ellen.