AlmaVilág iPhone iPad
Független Apple szaküzlet és garancián túli szerviz
+36 30 444 7747
Apple Lightning - digital AV adapter
18 900 Ft

A Lightning – digitális AV-adapter a Lightning csatlakozós iPhone, iPad és iPod készülékekkel használható. A Lightning – digitális AV-adapterrel akár 1080p HD felbontásban tükrözheted HDMI-csatlakozós eszközökre (televízióra, kijelzőre, projektorra vagy egyéb kompatibilis eszközre) a készüléked kijelzőjén megjelenő tartalmat – például az alkalmazásokat, prezentációkat, webhelyeket, diabemutatókat.
Az adapter a videotartalom (például a filmek, sorozatok, videofelvételek) nagy képernyőn való lejátszását is támogatja akár 1080p HD felbontás mellett. Ehhez elegendő a Lightning – digitális AV-adaptert egyfelől készüléked Lightning csatlakozójához, másik végét pedig egy (külön beszerezhető) HDMI-kábellel a televízióhoz vagy projektorhoz csatlakoztatni.

Apple Lightning - VGA Adapter
18 900 Ft

A Lightning–VGA-adapter Lightning csatlakozós iPhone, iPad és iPod készülékekkel használható. A Lightning–VGA-adapterrel akár 1080p HD felbontásban tükrözheted VGA-csatlakozós eszközökre (televízióra, kijelzőre, projektorra vagy egyéb kompatibilis eszközre) a készüléked kijelzőjén megjelenő tartalmat – például az alkalmazásokat, prezentációkat, webhelyeket, diabemutatókat.Az adapter a videotartalom, például a filmek, sorozatok, videofelvételek nagy képernyőn való lejátszását is támogatja akár 1080p HD felbontásban. A Lightning–VGA-adaptert egyfelől készüléked Lightning csatlakozójához, másik végét pedig egy külön beszerezhető VGA-kábellel a televízióhoz vagy projektorhoz kell csatlakoztatni.

 
Apple Lightning–SD-kártyaolvasó fényképezőgépkhez és kamerákhoz
9 900 Ft

A fényképezőgépekhez és kamerákhoz használható Lightning–SD-kártyaolvasóval hihetetlenül egyszerűen töltheted le a fényképeket és a videókat a digitális fényképezőgépekről és kamerákról az iPad és iPhone készülékedre. Így lenyűgöző Retina kijelzőn tekintheted meg és oszthatod meg őket családoddal és ismerőseiddel.

Amikor behelyezed az SD-kártyát az olvasóba, az iPad vagy iPhone automatikusan megnyitja a Fotók alkalmazást, amely pillanatok, gyűjtemények és évek szerint rendezi a fotóidat. Az iCloud-fotókönyvtár minden fotódat és videódat biztonságosan, teljes felbontásban tárolja az iCloudban, és minden készülékeden automatikusan hozzáadja őket a Fotók alkalmazáshoz. Az iCloud-fotómegosztással eldöntheted, kikkel osztod meg fotóidat és videóidat.

A fényképezőkhöz és kamerákhoz használható Lightning–SD-kártyaolvasó a szabványos képformátumok – JPEG és RAW – mellett az SD- és HD-videoformátumokat, így a H.264 és az MPEG-4 formátumot is támogatja. Az adatátvitelt 12,9 hüvelykes iPad Pro készüléken USB 3-as sebességig, a 9,7 hüvelykes iPad Pro és a többi iPad- és iPhone-modellen pedig USB 2-es sebességig támogatja.

Apple Lightning–USB kameraadapter
12 990 Ft

A Lightning–USB-kameraadapterrel hihetetlenül egyszerűen töltheted le a fényképeket és a videókat a digitális fényképezőgépekről és kamerákról a Lightning-csatlakozós iPad és iPhone készülékekre. Így az eszköz Retina kijelzőjén nézheted meg őket, és a tartalmakat meg is oszthatod családoddal és ismerőseiddel.

Miután csatlakoztattad a Lightning–USB-kameraadaptert, az iPad vagy iPhone automatikusan megnyitja a Fotók alkalmazást. Ekkor eldöntheted, hogy melyik fényképeket és videókat szeretnéd importálni, a program pedig albumokba rendezi a tartalmat. Amikor iPad vagy iPhone eszközödet szinkronizálod PC vagy Mac számítógépeddel, a művelet bemásolja az iPaden vagy iPhone-on tárolt fotókat és videókat a számítógép fényképkönyvtárába.

A Lightning–USB kameraadapter a szabványos képformátumok – JPEG és RAW – mellett az SD- és HD-videoformátumokat, így a H.264 és az MPEG-4 formátumot is támogatja. Használatához iOS 9.2 vagy újabb operációs rendszer szükséges.

Apple Lightning - 30 tűs adapter
8 900 Ft
Ezzel az adapterrel számos 30 tűs csatlakozójú tartozékot köthetsz össze Lightning csatlakozós készülékeiddel. Az analóg hangkimenet és az USB-alapú hangátvitel mellett szinkronizálásra és töltésre is használható. A videokimeneti kapcsolatot nem támogatja. 
Apple Lightning – USB átalakító kábel (1 m)
6 990 Ft
Ez az USB 2.0 kábel összeköttetést biztosít számítógéped USB-portjával, így lehetővé teszi Lightning csatlakozós iPhone, iPad vagy iPod készüléked töltését és szinkronizálását. Az Apple USB hálózati adapterhez csatlakoztatva pedig hálózati aljzatról töltheted fel vele a készülékeidet.
Apple Lightning–USB átalakító kábel (2 m)
11 990 Ft
Ez a kétméteres USB 2.0 kábel összeköttetést biztosít számítógéped USB-portjával, így lehetővé teszi Lightning csatlakozós iPhone, iPad vagy iPod készüléked töltését és szinkronizálását. Az Apple USB hálózati adapterhez csatlakoztatva pedig hálózati aljzatról töltheted fel vele a készülékeidet.
Apple Lightning – USB átalakító kábel (0,5 m)
5 500 Ft
Ez az USB 2.0 kábel összeköttetést biztosít számítógéped USB-portjával, így lehetővé teszi Lightning csatlakozós iPhone, iPad vagy iPod készüléked töltését és szinkronizálását. Az Apple USB hálózati adapterhez csatlakoztatva pedig hálózati aljzatról töltheted fel vele a készülékeidet.
Apple Lightning - Micro USB adapter
6 900 Ft
A Lightning–micro-USB-adapterrel micro-USB kábelt és töltőt is használhatsz Lightning csatlakozós iPhone, iPad és iPod készüléked szinkronizálására és töltésére.
Apple 12W USB hálózati adapter
6 900 Ft

Ezzel a kisméretű, USB-alapú hálózati adapterrel otthon vagy útközben is kényelmesen töltheted iPhone-odat, iPadedet vagy iPododat, ha épp nincs számítógéphez csatlakoztatva. Az adapter közvetlenül a készülékek Lightning portjához csatlakoztatható.

A kisméretű hálózati adapterrel gyorsan, hatékonyan töltheted fel eszközeidet.

Apple 5W USB hálózati adapter
6 990 Ft

Ezzel a kompakt hálózati adapterrel otthon, az irodában és útközben is gyorsan, hatékonyan töltheted fel az akkumulátort. Minden Apple Watch, iPhone és iPod modellel kompatibilis.

Fontos megjegyzés:

A hálózati adapter rögzített EU-s csatlakozókkal rendelkezik, amelyek Európa kontinentális országaiban, Indiában, bizonyos közel-keleti országokban és bizonyos latin-amerikai országokban használhatók.

Apple 5W USB angol hálózati adapter
4 900 Ft

Ezzel a kompakt hálózati adapterrel otthon, az irodában és útközben is gyorsan, hatékonyan töltheted fel az akkumulátort. Minden Apple Watch, iPhone és iPod modellel kompatibilis.

Apple 5W USB USA hálózati adapter
2 500 Ft
Ezzel a kompakt hálózati adapterrel otthon, az irodában és útközben is gyorsan, hatékonyan töltheted fel az akkumulátort. Minden Apple Watch, iPhone és iPod modellel kompatibilis.
Apple lightning-adapter 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóhoz
3 900 Ft
Az adapter lehetővé teszi, hogy 3,5 mm-es audiocsatlakozót kapcsolj Lightning-eszközeidhez.
Az összes olyan készülékkel működik (például: iPod touch, iPad és iPhone), amelyen található Lightning csatlakozó, és amely támogatja az iOS 10 operációs rendszert vagy annak újabb verzióit.
Belkin® Lightning Audio + Charge Rockstar
11 990 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik

A kétfunkciós Belkin Lightning Audio + Charge RockStar segítségével egyszerre töltheted iPhone vagy iPad készülékedet, és hallgathatsz rajta zenét. Akár az autóban, akár útközben vagy otthon töltenéd iPhone-odat, az adapterrel egyszerre töltheted a készüléket és élvezheted a Lightning Audio hangzását.
Belkin® 3,5 mm-es Audio + Charge RockStar
14 900 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
 • A kétfunkciós Belkin 3,5 mm-es Audio + Charge RockStar segítségével egyszerre töltheted iPhone vagy iPad készülékedet, és hallgathatsz rajta zenét. Akár az autóban, akár útközben vagy otthon töltenéd iPhone-odat, az adapterrel egyszerre töltheted a készüléket és élvezheted a 3,5 mm-es csatlakozójú eszközödről a zenét
 • A 12 wattos átvezetéses töltés a lehető leggyorsabban feltölti iOS-készülékedet. Így akár zenét hallgatsz, akár videókat nézel, hangos navigációt használsz vagy telefonálsz töltés közben, semmi sem lassíthat le.
 • A 3,5 mm-es Audio + Charge RockStar bármilyen 3,5 mm-es audiocsatlakozót támogat, és 48 kHz-es, 24 bites hangkimenetével jól hallható beszélgetéseket és kiváló hangminőségű zenelejátszást tesz lehetővé.
 • Nem kell többé levenned a tokot iPhone-odról vagy iPadedről csak azért, hogy csatlakoztasd a 3,5 mm-es csatlakozójú fejhallgatódat vagy a töltődet, hiszen az Audio + Charge RockStar a legtöbb tokkal kompatibilis.
4Smarts® Lightning to Ethernet+USB+Lightning adapter
13 990 Ft
A 4Smarts 3in1 Adapter az RJ45 Ethernet aljzat vezetékes internetkapcsolatát teszi lehetővé, 10/100 Mbit / s átviteli sebességgel. Ligthning csatlakozó az iPhone vagy iPad csatlakoztatásához.
USB 2.0 port az eszköz töltésére és szinkronizálására, vagy például USB-botok és billentyűzet csatlakoztatására. Lightning csatlakozó (aljzat) az eszköz töltéséhez. Kábel hossza 70 mm.
4Smarts® Officecord Dual Screen USB-C adapter
16 990 Ft
A 4Smarts rendkívüli OfficeCord adapterével alakítsa át a Samsung és a Huawei okostelefont számítógépgé. Kompatibilis a Samsung Dex és Huawei Easy vetítési módjával, ez a konverter hatékonyan átalakítja kompatibilis Samsung vagy Huawei okostelefonját teljesen testreszabott asztali számítógépgé. Tartalmaz USB-C portot a gyors töltéshez és az adatátvitelhez, HDMI és VGA kimenetet a külső monitorhoz való csatlakoztatáshoz, és egy szabványos USB 3.0 portot a külső eszközök csatlakoztatásához.
4Smarts Lightning + HDMI 4K UHD adapter
9 990 Ft
Használja ezt a 4smarts kábelt az iPhone, iPad vagy iPod képernyőjének tükrözéséhez a HDMI-vel felszerelt monitorhoz vagy a 4K HDTV-hez. A beépített USB tápkábel lehetővé teszi a készülék töltését, miközben videóit és fényképeit megoszthatja a nagyképernyős TV-vel.

Jellemzők:
- Lightning-HDMI adapter töltés funkcióval
- Broadcast media az iPhone, iPad vagy iPod készülékről HDTV-re és monitorra
- Támogatja a 4K UHD felbontást 4000 x 2000 pixelig 30Hz frissítési frekvencián
- Plug-and-play adapter , tökéletes a gyors és egyszerű megosztáshoz, nincs szükség alkalmazásra vagy illesztőprogramra
- Tökéletes filmnézéshez vagy játékhoz nagyobb képernyőn
- A HDMI adapter kábelének hossza 1,8 m, a töltőkábel hossza 1 m.
4Smarts® Rapidcord fekete lightning kábel (1m)
5 990 Ft
 • Gyors töltés és adatátvitel
 • Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
 • Tartós pamutszövetből készült fonott kábel
 • 2 Amp
4Smarts® Audio+ Charge adapter
9 990 Ft
2 Lightning csatlakozó
1 3,5 AUX bemenet
4Smarts® Lightning HDMI adatkábel
10 990 Ft
 • 4K
 • Tv, Monitor és Projectorhoz használható
4Smarts® Voltplug QC/PD 48W fekete hálózati adapter
14 990 Ft
​Utazási töltő készlet hálózati USB-A és USB-C kimenettel​​
EU/UK/US
Input: 100-240V, 50-60Hz
Használható iPhone, iPad és Macbookok töltéséhez is

 

4Smarts® Töltő Adapter 12W-18W
7 990 Ft
Input: 100-240V/ 1,5A
Output: 5V/  2,4A
Belkin® Global Travel Kit 12W-os utazó töltő
7 500 Ft
Használható: Egyesült Királyság, Hongkong, Szingapúr, Malájzia, Kontinentális Európa, Közel-Kelet, Indonézia, India, Brazília, Chile, Észak-Amerika, Japán, Tajvan, Thaiföld, Fülöp-szigetek, Kína, Dél-Korea, Ausztrália, Új-Zéland, Argentína
Cygnett® Supercharger UFO 5 portos USB elosztó
6 500 Ft
 • Kombatilibilis minden USB eszközzzel
 • Tökéletes otthoni és irodai használatra
Cygnett® GroovePower+ 10W-os dupla USB-s töltőfej
3 900 Ft
Input: 100-240V/ 250 mAh
Output: 5V/ 2,1A
 
Energizer® Ultimate dupla USB-s töltőfej lightning kábellel
9 990 Ft
Input: 100-240V/ 500 mAh
Output: 5V/ 1A, 2,4A
 
Energizer® 5W-os hálózati töltő
3 900 Ft
Input: 100-240V
Output: 5V/ 1A
 
Griffin® PowerBlock® 12W-os töltőfej
4 990 Ft
Input: 100-240V/ 0,5A
Output: 5V/ 2,4A
Duracell® 5W-os fehér színű hálózati töltő
3 900 Ft
Input: 100-240V 
Output: 5V/ 1A
 
Duracell® 5W-os fekete színű hálózati töltő
3 900 Ft
Input: 100-240V 
Output: 5V/ 1A
 
ttec SpeedCharger™ fehér színű hálózati töltő
6 990 Ft
 • Input: 180-240V 
 • Output: 9V/ 2A
 • Kék LED teljesítmény jelző
 • 5 év garancia
ttec Quantum™ fehér színű adapter + lightning kábel
9 990 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
5 év garanciával, a hétköznapi használatból adódó szakadásra is.
ttec Quantum Duo™ fekete színű adapter + lightning kábel (1,2m)
10 990 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
5 év garanciával, a hétköznapi használatból adódó szakadásra is.
3.4A 17W
ttec AlumiCable™ XL fekete színű lightning kábel (2m)
8 990 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
5 év garanciával, a hétköznapi használatból adódó szakadásra is.
ttec AlumiCable™ ezüst színű fém házas szőtt lightning kábel (1,2m)
6 990 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
5 év garanciával, a hétköznapi használatból adódó szakadásra is.
ttec AlumiCable™ arany színű fém házas szőtt lightning kábel (1,2m)
6 990 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
5 év garanciával, a hétköznapi használatból adódó szakadásra is.
ttec AlumiCable™ sötétkék fém házas szőtt lightning kábel (1,2m)
6 990 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
5 év garanciával, a hétköznapi használatból adódó szakadásra is.
ttec AlumiCable™ piros színű fém házas szőtt lightning kábel (1,2m)
6 990 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
5 év garanciával, a hétköznapi használatból adódó szakadásra is.
ttec Lightning™ fekete színű lightning kábel (1,2m)
5 990 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
5 év garanciával, a hétköznapi használatból adódó szakadásra is.
ttec Lightning™ fehér színű lightning kábel (1,2m)
5 990 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
5 év garanciával, a hétköznapi használatból adódó szakadásra is.
ttec Quantum™ fekete színű szivargyújtó töltőfej + lightning kábel (1,2m)
9 500 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
5 év garanciával, a hétköznapi használatból adódó szakadásra is.
Output: 1A / 5W output
Belkin® lightning kábel (2m)
8 500 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
 • Kompakt és hordozható
 • Gyors töltés és adatátvitel

 

Belkin® lightning kábel (3m)
9 900 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
 • Kompakt és hordozható
 • Gyors töltés és adatátvitel

 

Speck® fekete színű fém házas szőtt lightning kábel (1m)
7 900 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
Just Wireless fehér színű lightning kábel (3m)
8 500 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
Just Wireless rosegold színű lightning kábel (1,8m)
7 900 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
 • Strapabíró kialakítás
 • Kompakt és hordozható
Just Wireless kék színű lightning kábel (1,8m)
6 900 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
 • Strapabíró kialakítás
 • Kompakt és hordozható
Just Wireless fehér színű lightning kábel (1,5m)
6 500 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
 • Strapabíró kialakítás
 • Kompakt és hordozható
Just Wireless rózsaszín lightning kábel (1,5m)
6 500 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
 • Strapabíró kialakítás
 • Kompakt és hordozható
Just Wireless fehér színű lightning kábel (0,5m)
4 900 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
ADATA fekete színű lightning kábel (1m)
4 500 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
ADATA kék színű lightning kábel (1m)
4 500 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
ADATA rózsaszín lightning kábel (1m)
4 500 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
Spigen® fehér színű lightning kábel (1m)
5 500 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
Black Rock AIR neon narancssárga lightning kábel (1m)
3 990 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
 • Gyors töltés
 • Tartós és kiváló minőségű kábel
Black Rock AIR neonzöld színű lightning kábel (1m)
3 990 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
 • Gyors töltés
 • Tartós és kiváló minőségű kábel
Black Rock AIR neonkék lightning kábel (1m)
3 990 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
 • Gyors töltés
 • Tartós és kiváló minőségű kábel
Mophie rózsaszín lightning kábel (10cm)
4 900 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik.
EU töltő adapter
1 900 Ft
Gyári iPhone, iPad és Macbook töltőre.