Apple 18 wattos USB-C hálózati adapter
12 990 Ft
Az Apple 18 wattos USB-C hálózati adapterrel otthon, az irodában és útközben is gyorsan, hatékonyan töltheted fel készülékeid akkumulátorát. Noha a hálózati adapterrel bármilyen USB-C-kompatibilis eszköz tölthető, az Apple a 11 hüvelykes iPad Próhoz és a 3. generációs 12,9 hüvelykes iPad Próhoz ajánlja, mert az adapter ehhez biztosítja a leghatékonyabb töltést. Ha ki szeretnéd használni a gyorstöltési funkció előnyeit, iPhone 8 és újabb készülékkel is párosíthatod az adaptert.
A töltőkábel külön vásárolható meg.
Apple 30 wattos USB-C hálózati adapter
19 990 Ft
Az Apple 30 wattos USB-C hálózati adapterrel otthon, az irodában és útközben is gyorsan, hatékonyan töltheted fel az akkumulátort. Ugyan a hálózati adapter bármely USB-C-kompatibilis eszközzel használható, az Apple azt javasolja, hogy az optimális töltési teljesítmény érdekében párosítsd a 12 hüvelykes MacBokkal vagy a 13 hüvelykes Retina kijelzős MacBook Airrel. Ha ki szeretnéd használni a gyorstöltési funkció előnyeit, bizonyos iPhone- és iPad Pro-modellekkel is párosíthatod az adaptert. Ha ki szeretnéd használni a gyorstöltési funkció előnyeit, iPhone 8 és újabb készülékkel is párosíthatod az adaptert.
 

Nem vagy benne biztos, hogy ez a megfelelő hálózati adapter a Mac-edhez?

Ebben a cikkben részletes információt találsz a megfelelő adapter kiválasztásáról.

Apple Lightning - digital AV adapter
18 900 Ft

A Lightning – digitális AV-adapter a Lightning csatlakozós iPhone, iPad és iPod készülékekkel használható. A Lightning – digitális AV-adapterrel akár 1080p HD felbontásban tükrözheted HDMI-csatlakozós eszközökre (televízióra, kijelzőre, projektorra vagy egyéb kompatibilis eszközre) a készüléked kijelzőjén megjelenő tartalmat – például az alkalmazásokat, prezentációkat, webhelyeket, diabemutatókat.
Az adapter a videotartalom (például a filmek, sorozatok, videofelvételek) nagy képernyőn való lejátszását is támogatja akár 1080p HD felbontás mellett. Ehhez elegendő a Lightning – digitális AV-adaptert egyfelől készüléked Lightning csatlakozójához, másik végét pedig egy (külön beszerezhető) HDMI-kábellel a televízióhoz vagy projektorhoz csatlakoztatni.

Apple Lightning - VGA Adapter
18 900 Ft

A Lightning–VGA-adapter Lightning csatlakozós iPhone, iPad és iPod készülékekkel használható. A Lightning–VGA-adapterrel akár 1080p HD felbontásban tükrözheted VGA-csatlakozós eszközökre (televízióra, kijelzőre, projektorra vagy egyéb kompatibilis eszközre) a készüléked kijelzőjén megjelenő tartalmat – például az alkalmazásokat, prezentációkat, webhelyeket, diabemutatókat.Az adapter a videotartalom, például a filmek, sorozatok, videofelvételek nagy képernyőn való lejátszását is támogatja akár 1080p HD felbontásban. A Lightning–VGA-adaptert egyfelől készüléked Lightning csatlakozójához, másik végét pedig egy külön beszerezhető VGA-kábellel a televízióhoz vagy projektorhoz kell csatlakoztatni.

 
Apple Lightning–SD-kártyaolvasó fényképezőgépkhez és kamerákhoz
9 900 Ft

A fényképezőgépekhez és kamerákhoz használható Lightning–SD-kártyaolvasóval hihetetlenül egyszerűen töltheted le a fényképeket és a videókat a digitális fényképezőgépekről és kamerákról az iPad és iPhone készülékedre. Így lenyűgöző Retina kijelzőn tekintheted meg és oszthatod meg őket családoddal és ismerőseiddel.

Amikor behelyezed az SD-kártyát az olvasóba, az iPad vagy iPhone automatikusan megnyitja a Fotók alkalmazást, amely pillanatok, gyűjtemények és évek szerint rendezi a fotóidat. Az iCloud-fotókönyvtár minden fotódat és videódat biztonságosan, teljes felbontásban tárolja az iCloudban, és minden készülékeden automatikusan hozzáadja őket a Fotók alkalmazáshoz. Az iCloud-fotómegosztással eldöntheted, kikkel osztod meg fotóidat és videóidat.

A fényképezőkhöz és kamerákhoz használható Lightning–SD-kártyaolvasó a szabványos képformátumok – JPEG és RAW – mellett az SD- és HD-videoformátumokat, így a H.264 és az MPEG-4 formátumot is támogatja. Az adatátvitelt 12,9 hüvelykes iPad Pro készüléken USB 3-as sebességig, a 9,7 hüvelykes iPad Pro és a többi iPad- és iPhone-modellen pedig USB 2-es sebességig támogatja.

Apple Lightning–USB kameraadapter
12 990 Ft

A Lightning–USB-kameraadapterrel hihetetlenül egyszerűen töltheted le a fényképeket és a videókat a digitális fényképezőgépekről és kamerákról a Lightning-csatlakozós iPad és iPhone készülékekre. Így az eszköz Retina kijelzőjén nézheted meg őket, és a tartalmakat meg is oszthatod családoddal és ismerőseiddel.

Miután csatlakoztattad a Lightning–USB-kameraadaptert, az iPad vagy iPhone automatikusan megnyitja a Fotók alkalmazást. Ekkor eldöntheted, hogy melyik fényképeket és videókat szeretnéd importálni, a program pedig albumokba rendezi a tartalmat. Amikor iPad vagy iPhone eszközödet szinkronizálod PC vagy Mac számítógépeddel, a művelet bemásolja az iPaden vagy iPhone-on tárolt fotókat és videókat a számítógép fényképkönyvtárába.

A Lightning–USB kameraadapter a szabványos képformátumok – JPEG és RAW – mellett az SD- és HD-videoformátumokat, így a H.264 és az MPEG-4 formátumot is támogatja. Használatához iOS 9.2 vagy újabb operációs rendszer szükséges.

Apple Lightning - 30 tűs adapter
8 900 Ft
Ezzel az adapterrel számos 30 tűs csatlakozójú tartozékot köthetsz össze Lightning csatlakozós készülékeiddel. Az analóg hangkimenet és az USB-alapú hangátvitel mellett szinkronizálásra és töltésre is használható. A videokimeneti kapcsolatot nem támogatja. 
Apple Lightning - Micro USB adapter
5 990 Ft
A Lightning–micro-USB-adapterrel micro-USB kábelt és töltőt is használhatsz Lightning csatlakozós iPhone, iPad és iPod készüléked szinkronizálására és töltésére.
Apple USB C – Lightning kábel (1 m)
8 900 Ft

Töltsd és szinkronizáld Lightning csatlakozós iPhone-odat, iPadedet és iPododat USB C vagy Thunderbolt 3 (USB C) portos Macedhez csatlakoztatva. Az Apple 29 wattos, 30 wattos, 61 wattos vagy 87 wattos USB-C hálózati adapterével használva iOS-készülékeidet is feltöltheted vele, az iPhone 8, az iPhone 8 Plus, az iPhone X, az iPhone XS, az iPhone XS Max, az iPhone XR készülékeket és bizonyos iPad Pro-modelleket ráadásul gyorstöltéssel.

Apple lightning-adapter 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóhoz
3 900 Ft
Az adapter lehetővé teszi, hogy 3,5 mm-es audiocsatlakozót kapcsolj Lightning-eszközeidhez.
Az összes olyan készülékkel működik (például: iPod touch, iPad és iPhone), amelyen található Lightning csatlakozó, és amely támogatja az iOS 10 operációs rendszert vagy annak újabb verzióit.
Fixed Micro USB to Lightning fehér színű átalakító
3 990 Ft
Kényelmes eszköz, amelyhez egyszerűen csatlakoztathatja iPhone, iPad vagy iPod készülékét, töltőkhöz és kábelekhez microUSB csatlakozókkal. Töltéshez és szinkronizáláshoz egyaránt használható. 
Belkin® Lightning Audio + Charge Rockstar
14 990 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik

A kétfunkciós Belkin Lightning Audio + Charge RockStar segítségével egyszerre töltheted iPhone vagy iPad készülékedet, és hallgathatsz rajta zenét. Akár az autóban, akár útközben vagy otthon töltenéd iPhone-odat, az adapterrel egyszerre töltheted a készüléket és élvezheted a Lightning Audio hangzását.
Belkin® 3,5 mm-es Audio + Charge RockStar
14 990 Ft
Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
 • A kétfunkciós Belkin 3,5 mm-es Audio + Charge RockStar segítségével egyszerre töltheted iPhone vagy iPad készülékedet, és hallgathatsz rajta zenét. Akár az autóban, akár útközben vagy otthon töltenéd iPhone-odat, az adapterrel egyszerre töltheted a készüléket és élvezheted a 3,5 mm-es csatlakozójú eszközödről a zenét
 • A 12 wattos átvezetéses töltés a lehető leggyorsabban feltölti iOS-készülékedet. Így akár zenét hallgatsz, akár videókat nézel, hangos navigációt használsz vagy telefonálsz töltés közben, semmi sem lassíthat le.
 • A 3,5 mm-es Audio + Charge RockStar bármilyen 3,5 mm-es audiocsatlakozót támogat, és 48 kHz-es, 24 bites hangkimenetével jól hallható beszélgetéseket és kiváló hangminőségű zenelejátszást tesz lehetővé.
 • Nem kell többé levenned a tokot iPhone-odról vagy iPadedről csak azért, hogy csatlakoztasd a 3,5 mm-es csatlakozójú fejhallgatódat vagy a töltődet, hiszen az Audio + Charge RockStar a legtöbb tokkal kompatibilis.
Inkax Lightning Audio + Charge adapter
6 990 Ft
 • 2 Lightning csatlakozóval van felszerelve
 • Csatlakoztasson például egy lightning csatlakozós fülhallgatót és egy töltőt egyszerre
 • Csak Apple EarPods Lightning csatlakozóval használható
4Smarts® Lightning to Ethernet+USB+Lightning adapter
13 990 Ft
A 4Smarts 3in1 Adapter az RJ45 Ethernet aljzat vezetékes internetkapcsolatát teszi lehetővé, 10/100 Mbit / s átviteli sebességgel. Ligthning csatlakozó az iPhone vagy iPad csatlakoztatásához.
USB 2.0 port az eszköz töltésére és szinkronizálására, vagy például USB-botok és billentyűzet csatlakoztatására. Lightning csatlakozó (aljzat) az eszköz töltéséhez. Kábel hossza 70 mm.
4Smarts® Officecord Dual Screen USB-C adapter
16 990 Ft
A 4Smarts rendkívüli OfficeCord adapterével alakítsa át a Samsung és a Huawei okostelefont számítógépgé. Kompatibilis a Samsung Dex és Huawei Easy vetítési módjával, ez a konverter hatékonyan átalakítja kompatibilis Samsung vagy Huawei okostelefonját teljesen testreszabott asztali számítógépgé. Tartalmaz USB-C portot a gyors töltéshez és az adatátvitelhez, HDMI és VGA kimenetet a külső monitorhoz való csatlakoztatáshoz, és egy szabványos USB 3.0 portot a külső eszközök csatlakoztatásához.
4Smarts® Lightning Audio+ Charge adapter
8 990 Ft
1 Lightning csatlakozó
1 3,5 AUX bemenet
4Smarts® Audio+ Charge adapter
9 990 Ft
2 Lightning csatlakozó
1 3,5 AUX bemenet
4Smarts® Lightning Audio+ Charge adapter
7 990 Ft
2 Lightning csatlakozó
4Smarts® USB-C HDMI adapter
7 990 Ft
 • 4K Ultra HD
 • Tvhez és monitorhoz használható
4Smarts® Officecord Type-c adapter
16 990 Ft
 • Monitorokhoz használható adatkábel
4Smarts® Voltplug QC/PD 48W fekete hálózati adapter
14 990 Ft
​Utazási töltő készlet hálózati USB-A és USB-C kimenettel​​
EU/UK/US
Input: 100-240V, 50-60Hz
Használható iPhone, iPad és Macbookok töltéséhez is

 

ADAM® elements Omnia T3 utazó adapter
15 990 Ft
OMNIA T3 univerzális utazó töltő/adapter egy USB-C és kettő USB-A töltőaljzattal. Az egybeépített US/UK/EU/AU adapterek több, mint 150 országban használhatóak. Az IC okos chip segítségével három USB aljzatról lehet egyidőben tölteni – USB-C: 5V ⎓ 3A és USB-A: 5V ⎓ 2.4A. 8A 250V túláram és rövidzárlat biztosíték. Az adapter csak 100 – 240 V közötti bemeneti feszültséget használó készülékekkel kompatibilis. A LED kijelzővel könnyű az aljzatot megtalálni a sötétben. Csatlakozó biztonsági funkció: a villásdugó kicsúsztatható, majd a kioldó gomb megnyomásával visszaállítható eredeti helyzetébe. Könnyű és kompakt, tartozék hordzsákkal.
3 év gyári garancia.
ADAM® elements Omnia P5 USB-C/USB-A hálózati adapter
22 990 Ft
 • USB-C PD 45W független kimenettel tökéletes töltő MacBookhoz, iPad Pro-hoz, USB-C laptopokhoz, 15V játékkonzolokhoz és egyéb kompatibilis készülékekhez
 • kompatibilis a legfrissebb Power Delivery (PD3.0) és Qualcomm Quick Charge (QC3.0) gyorstöltési technológiákkal
 • többféle kimenetet támogat: USB-C PD3.0 45W és USB-A 5V/2.4A 12W a nemzetközi váltóáram szabvánnyal (100-240V)
 • Cserélhető csatlakozódugóval a világ több, mint 150 országában lehet használni az OMNIA P5 gyorstöltőt, többé nem kell aggódnod a töltés miatt
 • 3 év gyári garancia
 • Qualcomm Quick Charge (QC3.0): 3.6-6.5V/3A, 6.5-9V/2A, 9.1-12V/1.5A
 • Power Delivery (PD3.0) gyorstöltés: 5V/9V/12V/15V-3A, 20V-2.25A (Max), a készülékednek megfelelő kimeneti feszültséget biztosítja (játékkonzol: 45W, MacBook & iPad Pro: 30W, iPhone: 18W)
 • rendelkezik OCP, OTP, OVP, OPP, SCP és 3.15A 250V auto-reset biztosítékkal, a biztonság a legfontosabb szempontunk
 • kompatibilis az US, UK, EU, AU standard csatlakozóaljzatokkal
ADAM® elements Omnia P7 USB-C/USB-A hálózati adapter
25 990 Ft

OMNIA P7 – 74W USB-C PD3.0/QC3.0 hálózati gyorstöltő
Az USB-C PD 3.0 65W és a kettős USB-A okostöltő aljzat hatékonyan tölt egyszerre akár 3 különböző készüléket.
Gyorsabb töltés, hatékonyabb munka
Az OMNIA P7 egyaránt kompatibilis a PD 3.0 és QC 3.0 szabványokkal, így élvezheted a gyorstöltés nyújtotta előnyöket bárhol a világon.
USB-C Port PD 65W független kimenet az új MacBook Pro készülékekhez, a teljes MacBook szériához, USB-C laptopokhoz, Nintendo Switch és egyéb USB-C eszközökhöz
Könnyed és különleges
A P7 hossza elképesztő: csupán 7 cm, ráadásul egy becsukható,biztonságos és helytakarékos villásdugóval rendelkezik. Nem csakkompakt, de jól is mutat a többi értékes műszerrel a bőröndben
Ergonomikus vonalvezetés
Pontos tervezés az egyszerű csatlakozás és eltávolítás érdekében
Az OMNIA P7 egy erős, 3.15A / 250V biztosítékott kapott, amely a többi biztonsági megoldással együtt a lehető legnagyobb védelmet nyújtja. Az OMNIA P7 használata közben a biztonságodat olyan szabványok védik, mint a CE, FCC, BSMI és RCM

ADAM® elements Omnia intelligens 4in1 gyorstöltő állomás ezüst színben
18 990 Ft
 • intelligens 4 az 1-ben USB/QC3.0, 40W-os töltőállomás
 • közel négyszer olyan gyors, mint az átlagos USB portok, kétszer olyan gyors, mint a szabványos QC 1.0 port és 38%-al gyorsabb, mint a QC 2.0 sebességű USB-A portok
 • Qualcomm QC 3.0 technológia: akár négyszer gyorsabban feltölti a készülékeket, mint a normál töltők, kétszer gyorsabban, mint a QC 1.0 technológia, és 38%-al hatékonyabb, mint a QC 2.0
 • tölts gyorsan, garantált biztonsággal
 • három 5V/2.4A port és egy Quick Charge 3.0 port, ami támogatja a Huawei FCP gyorstöltési szabványát, így négy készüléket tölthetsz ugyanabban az időben
 • a beépített biztonsági technológia védelmet nyújt a túltöltés, túlhevülés és rövidzárlat ellen. Nem kell feláldoznod a biztonságot a töltési sebesség érdekében
 • 100% biztonságos töltés: túltöltés, túlmelegedés és rövidzárlat védelem
 • váltakozó LED fények a könnyű és kényelmes állapotellenőrzéshez
 • kevesebb karcolás, kevesebb interferencia: a porvédő burkolat állványként is funkcionál
 • 100% biztonságos töltés: túltöltés, túlmelegedés és rövidzárlat védelem
 • 3 év gyári garancia
ADAM® elements Omnia intelligens 4in1 gyorstöltő állomás szürke színben
18 990 Ft
 • intelligens 4 az 1-ben USB/QC3.0, 40W-os töltőállomás
 • közel négyszer olyan gyors, mint az átlagos USB portok, kétszer olyan gyors, mint a szabványos QC 1.0 port és 38%-al gyorsabb, mint a QC 2.0 sebességű USB-A portok
 • Qualcomm QC 3.0 technológia: akár négyszer gyorsabban feltölti a készülékeket, mint a normál töltők, kétszer gyorsabban, mint a QC 1.0 technológia, és 38%-al hatékonyabb, mint a QC 2.0
 • tölts gyorsan, garantált biztonsággal
 • három 5V/2.4A port és egy Quick Charge 3.0 port, ami támogatja a Huawei FCP gyorstöltési szabványát, így négy készüléket tölthetsz ugyanabban az időben
 • a beépített biztonsági technológia védelmet nyújt a túltöltés, túlhevülés és rövidzárlat ellen. Nem kell feláldoznod a biztonságot a töltési sebesség érdekében
 • 100% biztonságos töltés: túltöltés, túlmelegedés és rövidzárlat védelem
 • váltakozó LED fények a könnyű és kényelmes állapotellenőrzéshez
 • kevesebb karcolás, kevesebb interferencia: a porvédő burkolat állványként is funkcionál
 • 100% biztonságos töltés: túltöltés, túlmelegedés és rövidzárlat védelem
 • 3 év gyári garancia
Spigen® SteadiBoost™ USB-C hálózati adapter
9 900 Ft
 • A Spigen F210 töltő minimalista egyportos töltő, maximális 27W teljesítménnyel.
 • Kompatibilis az Android és iOS eszközökkel.
 • Az USB-C támogatott töltő az USB-C - Lightning kábellel működik.
 • Az iPhone 8 és újabb verziók kompatibilisek a gyors töltést támogató modellekkel.
4Smarts® Lightning + HDMI 4K UHD adapter
9 990 Ft
Használja ezt a 4smarts kábelt az iPhone, iPad vagy iPod képernyőjének tükrözéséhez a HDMI-vel felszerelt monitorhoz vagy a 4K HDTV-hez. A beépített USB tápkábel lehetővé teszi a készülék töltését, miközben videóit és fényképeit megoszthatja a nagyképernyős TV-vel.

Jellemzők:
- Lightning-HDMI adapter töltés funkcióval
- Broadcast media az iPhone, iPad vagy iPod készülékről HDTV-re és monitorra
- Támogatja a 4K UHD felbontást 4000 x 2000 pixelig 30Hz frissítési frekvencián
- Plug-and-play adapter , tökéletes a gyors és egyszerű megosztáshoz, nincs szükség alkalmazásra vagy illesztőprogramra
- Tökéletes filmnézéshez vagy játékhoz nagyobb képernyőn
- A HDMI adapter kábelének hossza 1,8 m, a töltőkábel hossza 1 m.
4Smarts® Rapidcord PD USB Type-C to lightning kábel (1m)
7 990 Ft
 • Gyors töltés és adatátvitel
 • Apple MFi tanusítvánnyal rendelkezik
 • 3 AMP
 • DC 20V/4.35A max., 87W
Spigen® Essential™ MFi USB-C to Lightning kábel
8 990 Ft
 • Gyorsabb töltési képességek akár 30 W-ig
 • Ultraflex technológia, amely bírja a hajlítást
 • Ergonómikus markolat kialakítás a nagyobb kényelem érdekében
 • Hossza 1 méter
 • Apple MFi tanúsítvánnyal rendelkezik
ADAM® elements fekete színű fém házas szőtt USB-C Lightning kábel (20cm)
7 500 Ft

Phone és iPad PD gyorstöltés 30W teljesítménnyel vagy csatlakozás egy új MacBookhozok vagy más USB-C laptophoz – az új PeAk II C széria lesz várhatóan az új etalon a prémium USB-C kábelek piacán. Az alumínium ház, harisnyázott kábeltest, SR erősítés és tépőzáras kábeltartó kézzel fgoható bizonyíték arra, hogy az ADAM elements kábelei a csúcsminőséget képviselik

 • tartós, harisnyázott, fonott kábel és elnyűhetetlen, SR erősítésű csatlakozók
 • kompatibilis az „iPhone és iPad series for Power Delivery (PD)” szabvánnyal, max. 29W(14.5V/2A) gyorstöltés
 • az extra erős alumínium csatlakozóház hosszú élettartamot biztosít
 • a hézagmentes USB csatlakozófej megbízható adatátvitelt kínál
 • Apple MFi tanúsítvánnyal hitelesített
 • kompatibilis az összes USB-C laptoppal, valamint MacBook, iPhone és iPad készülékekkel
 • 3 év gyári garancia
 • kompatibilitás: iPhone (5s – XS Max, XS, XR), iPad Pro 12.9-inch (2. gen), iPad Pro 12.9-inch (1. gen), iPad Pro 10.5-inch, iPad Pro 9.7-inch, iPad mini (2.-4. gen), iPad Air 2, iPad Air, iPad (5-6. gen), iPod touch (6. gen)
ADAM® elements piros színű fém házas szőtt USB-C Lightning kábel (20cm)
7 500 Ft

Phone és iPad PD gyorstöltés 30W teljesítménnyel vagy csatlakozás egy új MacBookhozok vagy más USB-C laptophoz – az új PeAk II C széria lesz várhatóan az új etalon a prémium USB-C kábelek piacán. Az alumínium ház, harisnyázott kábeltest, SR erősítés és tépőzáras kábeltartó kézzel fgoható bizonyíték arra, hogy az ADAM elements kábelei a csúcsminőséget képviselik

 • tartós, harisnyázott, fonott kábel és elnyűhetetlen, SR erősítésű csatlakozók
 • kompatibilis az „iPhone és iPad series for Power Delivery (PD)” szabvánnyal, max. 29W(14.5V/2A) gyorstöltés
 • az extra erős alumínium csatlakozóház hosszú élettartamot biztosít
 • a hézagmentes USB csatlakozófej megbízható adatátvitelt kínál
 • Apple MFi tanúsítvánnyal hitelesített
 • kompatibilis az összes USB-C laptoppal, valamint MacBook, iPhone és iPad készülékekkel
 • 3 év gyári garancia
 • kompatibilitás: iPhone (5s – XS Max, XS, XR), iPad Pro 12.9-inch (2. gen), iPad Pro 12.9-inch (1. gen), iPad Pro 10.5-inch, iPad Pro 9.7-inch, iPad mini (2.-4. gen), iPad Air 2, iPad Air, iPad (5-6. gen), iPod touch (6. gen)
ADAM® elements fekete színű fém házas szőtt USB-C Lightning kábel (1,2m)
7 990 Ft

iPhone és iPad PD gyorstöltés 30W teljesítménnyel vagy csatlakozás egy új MacBookhozok vagy más USB-C laptophoz – az új PeAk II C széria lesz várhatóan az új etalon a prémium USB-C kábelek piacán. Az alumínium ház, harisnyázott kábeltest, SR erősítés és tépőzáras kábeltartó kézzel fgoható bizonyíték arra, hogy az ADAM elements kábelei a csúcsminőséget képviselik

 • tartós, harisnyázott, fonott kábel és elnyűhetetlen, SR erősítésű csatlakozók
 • kompatibilis az „iPhone és iPad series for Power Delivery (PD)” szabvánnyal, max. 29W(14.5V/2A) gyorstöltés
 • az extra erős alumínium csatlakozóház hosszú élettartamot biztosít
 • a hézagmentes USB csatlakozófej megbízható adatátvitelt kínál
 • Apple MFi tanúsítvánnyal hitelesített
 • kompatibilis az összes USB-C laptoppal, valamint MacBook, iPhone és iPad készülékekkel
 • 3 év gyári garancia
ADAM® elements piros színű fém házas szőtt USB-C Lightning kábel (1,2m)
7 990 Ft

iPhone és iPad PD gyorstöltés 30W teljesítménnyel vagy csatlakozás egy új MacBookhozok vagy más USB-C laptophoz – az új PeAk II C széria lesz várhatóan az új etalon a prémium USB-C kábelek piacán. Az alumínium ház, harisnyázott kábeltest, SR erősítés és tépőzáras kábeltartó kézzel fgoható bizonyíték arra, hogy az ADAM elements kábelei a csúcsminőséget képviselik

 • tartós, harisnyázott, fonott kábel és elnyűhetetlen, SR erősítésű csatlakozók
 • kompatibilis az „iPhone és iPad series for Power Delivery (PD)” szabvánnyal, max. 29W(14.5V/2A) gyorstöltés
 • az extra erős alumínium csatlakozóház hosszú élettartamot biztosít
 • a hézagmentes USB csatlakozófej megbízható adatátvitelt kínál
 • Apple MFi tanúsítvánnyal hitelesített
 • kompatibilis az összes USB-C laptoppal, valamint MacBook, iPhone és iPad készülékekkel
 • 3 év gyári garancia