AlmaVilág iPhone iPad
Független Apple szaküzlet és garancián túli szerviz
Tel.:   +36 30 444 7747
Nanoleaf Aurora Lighting Smarter Kit csomag
69 990 Ft
A Nanoleaf Aurora Smarter Kit csomag ízlésesen ötvözi a hangulatvilágítást a technológiával, és könnyedén vezérelhető az iPhone és az iPad Otthon alkalmazásából. Ébredj napsütésre, dobd fel a hangulatodat a fények és a színek változásaival, tedd szebbé lakóteredet, és igazítsd a világítást automatikusan az életed pillanataihoz – mindezt gombnyomásra vagy Siri-hangparancsokkal.
 • Színváltó világítás – 16,7 millió szín közül választhatsz
 • 1200 K és 6500 K közötti tartományban beállítható fehér fény – a naplemente lágy fényétől egészen a világos napfényig
 • Fúrás nélküli egyszerű felszerelés a világító panelek kétoldalú rögzítőpárnáinak köszönhetően
 • Folyamatosan megjelenő új funkciók a Nanoleaf Cloud szolgáltatáson keresztül
 • Juttasd kifejezésre kreativitásodat a tetszés szerinti alakzatban összeállítható panelekkel
 • Könnyedén ütemezhetsz az életed pillanataidhoz igazodó világítási jeleneteket
 • Akár 30 világító panelt állíthatsz össze egy rendszerbe

A csomag tartalma: Kilenc moduláris világító panel, Aurora vezérlőegység, tápegység, kilenc panelcsatlakozó, öntapadó rögzítőszalag, rögzítőstencil, használati útmutató

Rendszerkövetelmény: iOS 10

Csak rendelésre! Érdeklődni személyesen az üzletben lehetséges.

 

Nanoleaf Aurora Lighting Smarter Kit 3db-os LED panel csomag
24 990 Ft
A Nanoleaf Aurora Lighting Smarter Kit 3db-os LED panel csomag önmagában nem használható, működtetéséhez a Nanoleaf Aurora Lightning Smarter Kit csomag megvásárlása szükséges!

A csomag tartalma: Három moduláris világító panel, három panelcsatlakozó, öntapadó rögzítőszalag, rögzítőstencil, használati útmutató

Csak rendelésre! Érdeklődni személyesen az üzletben lehetséges.
Aurora Rhythm Nanoleaf
19 990 Ft
Az Aurora Rhythm egy kiegészítő modul a Nanoleaf Aurora számára, amely az Aurora LED-paneljeit egy valós idejű zenei megjelenítővé alakítja. A Aurora Rhythm lehetővé teszi, hogy vizuálisan remasterizálja a zenét. Az Aurora Rhythm olyan fényt és zenét kínál, amelyet személyre szabhat a saját ízlése szerint.

Rendszerigény: iOS8 vagy újabb (HomeKit), Android 5.01 vagy újabb, Apple Home App, Google Assistant, Amazon Alexa és IFTTT. 

Az Aurora Rhythm modulnak szüksége van egy Nanoleaf Aurora Smarter Kit-re a működéséhez.
mydlink™ Smart Home Security Kit Biztonságtechnikai kezdőcsomag
34 900 Ft
A csomag tartalma:
 • Connected Home Hub főegység
 • Monitor HD kamera
 • ajtó és ablak nyitásérzékelő
 • sziréna
A mydlink Home rendszer úgy lett kialakítva, hogy már egyetlen okoseszközzel is beüzemelhető, és bármikor adhatók hozzá újabb eszközök. Az egyedülálló mydlink Home alkalmazás iOS és androidos okostelefonra vagy tabletre is telepíthető, és az összes mydlink Home okoseszköz irányítható vele. Automatizált ütemterveket is beállíthatsz, amikkel otthonod intelligens működésűvé válik.
Nanoleaf Remote távirányító
18 990 Ft

A Nanoleaf Remote dodekaéder-ihletésű, letisztult formájú tartozék, amellyel egyszerűbben vezérelheted intelligens otthonodat. A távirányító Bluetooth-kapcsolaton keresztül egymaga vezérli a Nanoleaf Light Panel világításodat és más HomeKit-eszközeidet. A távirányító 12 oldala teljesen személyre szabható, és könnyen programozható iPhone vagy iPad készüléked Nanoleaf vagy Apple Otthon alkalmazásával. A távirányító mindegyik oldalához tartozik előre programozott beállítás, tehát kicsomagolás után egyből használhatod.