iPhone 6
iPhone 6 - Bevizsgálás
- Nálunk a bevizsgálás ingyenes!

- Szervizünk szoftveres és hardveres diagnosztikai eszközökkel bevizsgálja a készüléket és ezek alapján állítja ki az árajánlatot.

- Amennyiben nem tart igényt a javításra, nem számolunk fel bevizsgálási díjat.

- Alapelvünk, hogy hosszútávú megoldást kínáljunk ésszerű költségkereten belül, ezért mi őszintén jelezzük ha egy készülék gazdasági totálkáros, vagy esetleg nem tudjuk garantálni a hosszútávú működését.
1 Ft
iPhone 6 - Kijelző csere - Utángyártott
- A kijelző üvege leejtés következtében törik, reped, az érintő felület bizonyos pontokon nem érzékel. Gyakori a kép hiba, a kijelző lehet foltos, csíkos, szellemképes.

- Jó minőségű utángyártott kijelzőt építünk be, melyre garanciát is vállalunk!


- Javaslat: Kerülje az olcsó LCD kijelzőket! A filléres igények miatt a magyar nagykerek főként ezeket árulják, könnyű velük összefutni. Ezek a kijelzők sokkal nagyobb eséllyel hibásodnak meg, és a véknyabb üvegfelület miatt könnyebben berepednek.
23 000 Ft
iPhone 6 - Kijelző csere - Gyári min.
- A kijelző üvege leejtés következtében törik, reped, az érintő felület bizonyos pontokon nem érzékel. Gyakori a kép hiba, a kijelző lehet foltos, csíkos, szellemképes.

- A gyári kijelző ragasztása erősebb, képe színhelyesebb, sokkal kisebb arányban hibásodik meg, és ami a legfontosabb, hogy az erősebb üvegfelület miatt nehezebben törik.


- Javaslat: Kerülje az olcsó LCD kijelzőket! A filléres igények miatt a magyar nagykerek főként ezeket árulják, könnyű velük összefutni. Ezek a kijelzők sokkal nagyobb eséllyel hibásodnak meg, és a véknyabb üvegfelület miatt könnyebben berepednek.
33 000 Ft
iPhone 6 - Akkumulátor csere - Utángyártott
- A készülék az újkori állapotához képest sokkal gyorsabban merül, magas töltöttségi szinten (20-40%) kikapcsol, újraindul.

- Szervizünk az elérhető legjobb minőségű a gyárihoz hasonló élettartamú utángyártott akkumulátort építi be, melyre garanciát is vállalunk!


- Javaslat: Kerülje a rossz minőségű, utángyártott (gyárinak mondott...) akkumulátorokat! A filléres igények miatt a magyar nagykerek főként ezeket árulják, könnyű velük összefutni. A kispórolt töltésszabályzó alkatrészek, rossz minőségű cellák könnyen kárt okozhatnak a készülékében.
8 000 Ft
iPhone 6 - Akkumulátor csere - Gyári
- A készülék az újkori állapotához képest sokkal gyorsabban merül, magas töltöttségi szinten (20-40%) kikapcsol, újraindul.

- Szervizünk a gyári akkumulátort szakszerűen, felprogramozva építi be, melyre bizonyíték a hibaüzenet hiánya és az akkumulátor állapot jelző működése!


- Javaslat: Kerülje a rossz minőségű, utángyártott (gyárinak mondott...) akkumulátorokat! A filléres igények miatt a magyar nagykerek főként ezeket árulják, könnyű velük összefutni. A kispórolt töltésszabályzó alkatrészek, rossz minőségű cellák könnyen kárt okozhatnak a készülékében.
13 000 Ft
iPhone 6 - Ultrahangos beázás tisztítás
- Beázás esetén a legfontosabb azonnal kikapcsolni a készüléket és szervizhez fordulni még akkor is, ha nincs tapasztalható hibajelenség. Mivel a víz vezeti az elektromos áramot így az a készülékbe jutva zárlatot okozhat.

- A készüléket ne rázza, ne tegye radiátorra, ezzel a még szárazon maradt helyekre is eljuttatja a folyadékot.
- A készüléket szakszerűen szétszedjük, a tisztításra szoruló alkatrészeket ultrahangos mosóban desztillált víz, Branson EC vegyszer és izopropil alkohol felhasználásával tisztítjuk. Előfordul, hogy a tisztítás hiába szünteti meg a zárlatot de a korrózió miatt tönkrement alaplapi alkatrészekkel, forrasztásokkal külön kell foglalkozni.

- Alapelvünk, hogy hosszútávú megoldást kínáljunk észszerű költségkereten belül, ezért mi őszintén jelezzük ha egy készülék gazdasági totálkáros, vagy esetleg nem tudjuk garantálni a hosszútávú működését. A tisztításért csak akkor kell fizetnie ha a készüléket hibátlan, vagy az Ön által elfogadott állapotba tudjuk hozni.
15 000 Ft
iPhone 6 - Beszédhangszóró csere
- Telefonhívás során a beszédhangszóró halk, torzít vagy recseg. A javítás gyári alkatrész felhasználásával történik.
9 000 Ft
iPhone 6 - Töltő csatlakozó / Headset csatlakozó csere
- A készülék nem tölt, a töltőkábelt nehezen lehet csatlakoztatni vagy csak bizonyos pozícióba feszítve tölt. A hibát a töltőcsatlakozó elhasználódása vagy beázás is okozhatja.

- FIGYELEM! Nagyon fontos, hogy ehhez a javításhoz csak gyári alkatrészt használjunk, mivel ezen a szalagkábelen található még két mikrofon és az antenna, rezgőmotor, jack, hangszóró csatlakozók is. Egy olcsóbb szalagkábel hang hibát, újraindulást, melegedést is eredményezhet! Sajnos minden héten találkozunk ilyen jellegű problémával.
13 000 Ft
iPhone 6 - Hátlapi kamera csere
- A hátlapi kamera modul rendkívül összetett, tele mozgó alkatrészekkel, így fizikai behatás esetén nagyon könnyen sérül. Jellemző hibák közé tartozik a nincs kép, remegő kép, foltos kép, fókusz hiba, illetve bár nincsennek egy alkatrészen de "vaku nem működik" hibát is okozhat.

- FIGYELEM! Sajnos az utóbbi időben igen elszálltak az új kamerák beszerzési árai így előszeretettel árulnak bontott kamerákat melyek belső lencséi már beszerzéskor foltosak lehetnek, mechanikájuk használt. Szervizünk ügyel a minőségre, csere esetén csak új gyári alkatrészt építünk be a kamera eredeti színvilága és felbontása megtartása érdekében.
13 000 Ft
iPhone 6 - Hátlapi kamera lencse csere
- A kamera védő lencse zafír kristály bevonattal van ellátva, de így is könnyen megrepedhet. Sérülés esetén nagyon fontos, ezt a hibát AZONNAL javíttassa meg, vagy legalább celluxal ragassza le! A por visszafordíthatatlan károkat okozhat a kamera modulban! Tönkreteheti a mechanikát, illetve bekerülhet a belső lencsék közé ahonnan kiszedni már nem lehet, így a legalaposabb tisztítás ellenére is foltosak lesznek a képek!

- Alapelvünk, hogy hosszútávú megoldást kínáljunk ezért mi a lencsét nem csak egy könnyen elengedő kétoldalú ragasztóval rögzítjük.
8 000 Ft
iPhone 6 - Előlapi kamera csere
- Az előlapi kamerában nem található mozgó alkatrész így nagyon ritkán hibásodik meg. Ha mégis probléma lenne vele akkor általában nincs kép, homályos vagy foltos a kép. Mechanikai sérülés, beázás vagy szakszerűtlen beavatkozás okozhat kamera meghibásodást.

- A javításhoz csak gyári alkatrészt használunk a kamera eredeti színvilága és felbontása megtartása érdekében.
13 000 Ft
iPhone 6 - Közelségérzékelő csere
- Közelségérzékelő hiba - Telefonhívás közben a fülhöz emelt készülék kijelzője nem kapcsol ki, így azt a fülünkkel akaratlanul is megnyomhatjuk.
13 000 Ft
iPhone 6 - Hátlap csere
- Az iPhone 6 hátlapja alumíniumból készült, így leejtés esetén könnyen sérül, deformálódik.
- A színes hátlap hajlamos kopásra, mivel az alumínium gyártás során csak felszíni kezelésen esik át.
- Minden színt raktáron tartunk.
- FIGYELEM! Hátlap cserét csak tapasztalt szakszervizben végeztessen! Hetente kapunk olyan készüléket aminek a hátlapját szakszerűtlenül próbálták meg cserélni. A javításhoz szó szerint minden alkatrészt meg kell mozgatni, amelyek többsége a hátlaphoz van ragasztva. Gyakran találkozunk szakadt szalagkábelekkel, felcserélt csavarokkal.
20 000 Ft
iPhone 6 - Hátlap csere - Bontott
- Bontásból származó szép állapotú hátlap cseréjét kérje kollégánktól.
- Apróbb karcok, ütődések lehetnek a hátlapon.
- Az ár komplett hátlap cserére vonatkozik.
13 000 Ft
iPhone 6 - Bekapcsoló gomb csere
- A bekapcsoló gomb nem működik attól függetlenül, hogy benyomásra pattan e vagy sem.
- Vaku nem működik.
13 000 Ft
iPhone 6 - Hangerő, némító gomb csere
- A gombok valamelyike nem működik attól függetlenül, hogy benyomásra pattan e vagy sem.
- A némító gomb túl érzéknyen, érintésre is kapcsol.
13 000 Ft
iPhone 6 - Home gomb javítás
- A Home gomb két funkciót lát el. Egyik a menüben visszalépés, a másik az ujjlenyomat olvasás (Touch ID).

- Gyakori hibajelenség, hogy a gomb kattan de nem működik, vagy csak nehezen reagál a lenyomásra.
- Mivel a Home gomb a főpanelhez van programozva, így cseréje a (Touch ID) ujjlenyomat olvasó funkció elvesztésével jár.
- Amennyiben az ujjlenyomat olvasó még működőképes, csak a mechanika részét cseréljük ezzel megmentve mindkét funkciót.
10 000 Ft
iPhone 6 - Csengőhangszóró csere
- Zenehallgatás, csengés közben a csengőhangszóró halk, torzít vagy recseg.

- Csengőhangszóró hibát okozhat még a töltőcsatlakozó és egy főpaneli audio IC hiba is.

- Alapelvünk, hogy hosszútávú megoldást kínáljunk ezért a javítás gyári alkatrész felhasználásával történik.
9 000 Ft
iPhone 6 - Mikrofon csere
- A hívott fél nem hall, tompán vagy recsegve hall. A hibát legtöbb esetben leejtés vagy beázás okozza!.

- FIGYELEM! Nagyon fontos, hogy ehhez a javításhoz csak gyári alkatrészt használjunk, mivel ezen a szalagkábelen található még: a töltő csatlakozó, antenna, rezgőmotor és a hangszóró csatlakozók is. Egy olcsóbb szalagkábel töltés hibát, újraindulást, melegedést is eredményezhet! Sajnos minden héten találkozunk ilyen jellegű problémával.
13 000 Ft
iPhone 6 - Rezgőmotor csere
- A készülék egyáltalán nem vagy hangosan, furán rezeg. Legtöbb esetben leejtés vagy beázás után hibásodik meg. Fura rezgést okozhat egy rossz minőségű utángyártott töltőcsatlakozó szalagkábel is.

- A hibát gyári minőségű alkatrész cserével orvosoljuk.
8 000 Ft
iPhone 6 - Vaku hiba
- A vaku nem vagy nem megfelelő fényerővel működik. A hibát legtöbb esetben beázás, ütés vagy szakszerűtlen javítás okozza. - Ezen a szalagkábelen található még a bekapcsoló gomb és a hátlapi mikrofon is.

- A problémát gyári minőségű komplett szalagkábel cserével orvosoljuk.
20 000 Ft
iPhone 6 - Wi-Fi / Bluetooth antenna csere
- Gyenge Wi-Fi / Bluetooth jel, a készülék csak a router közelében tartózkodva talál hálózatot.

- iPhone 6 esetén elég sok probléma van az antennával a rosszul kialakított Wi-Fi antenna csatlakók miatt.

- A hibát gyári minőségű szalagkábel cserével javítjuk, majd jelszintmérővel teszteljük a készüléket.

- Ez az ár az antenna cserére vonatkozik, kiszürkült Wi-Fi kapcsoló esetén olvassa el a fentebb található "Főpanel javítás - Wi-Fi IC csere" szolgáltatásunkat.
10 000 Ft
iPhone 6 - Főpanel javítás
- Főpanel hibát okozhat beázás, leejtés, szakszerűtlen beavatkozás, hibás töltő, hibás kábel.

- A 10.000Ft induló ár, minden készülék egyedi árajánlatot kap!
- Mi minden főpanel javítást helyben végzünk, nem szállítunk idegen vagy külföldi szervizbe, így készüléke és adatai biztos kezekben maradnak!


- FIGYELEM! Főpanel javítást csak tapasztalt szakszervizben végeztessen! A folyamat rendkívül nagy szakértelmet, tapasztalatot és rengeteg specifikus eszközt igényel.


- Audio IC csere hang hiba esetén lehet szükség. Telefonhívásnál nincs hang, vagy csendes környezet ellenére is zúg, recseg. Lassulást és nem bekapcsolható állapotot is tud okozni.

- Csatlakozó csere kizárólag szakszerűtlen beavatkozás vagy beázás esetén válik szükségessé.

- NAND IC azaz a tárhely ic cserére nem bekapcsolható állapotban, vagy pl 4013 / 4014 hibaüzenet esetén van szükség.

- Töltésvezérlő hiba esetén a készülék nagyon gyorsan lemerül, töltőre csatlakoztatva nem tölt, sőt inkább merül, és ha a készülék kikapcsol a töltő már nem képes újra bekapcsolni. Ilyen hibát általában gyenge minőségű utángyártott adatkábelek, töltőfejek okoznak!

- Wi-Fi IC csere szükség lehet gyenge jel, vagy kiszürkült Wi-Fi, Bluetooth kapcsoló esetén. Bizonyos esetekben a zárlatos Wi-Fi IC extrém melegedést és ezáltal merülést is okozhat. Biztos jele az IC hibának ha a Beállítások - Általános - Info menüben a Wi-Fi cím sor üres.
10 000 Ft