iPhone 4 / 4S
iPhone 4 / 4S - Bevizsgálás
- Nálunk a bevizsgálás ingyenes!

- Szervizünk szoftveres és hardveres diagnosztikai eszközökkel bevizsgálja a készüléket és ezek alapján állítja ki az árajánlatot.

- Amennyiben nem tart igényt a javításra, nem számolunk fel bevizsgálási díjat.

- Alapelvünk, hogy hosszútávú megoldást kínáljunk ésszerű költségkereten belül, ezért mi őszintén jelezzük ha egy készülék gazdasági totálkáros, vagy esetleg nem tudjuk garantálni a hosszútávú működését.
1 Ft
iPhone 4 / 4S - Kijelző csere
- A kijelző üvege leejtés következtében törik, reped, az érintő felület bizonyos pontokon nem érzékel. Gyakori a kép hiba, a kijelző lehet foltos, csíkos, szellemképes.

- Jó minőségű utángyártott kijelzőt építünk be, melyre garanciát is vállalunk!


- Javaslat: Kerülje az olcsó LCD kijelzőket! A filléres igények miatt a magyar nagykerek főként ezeket árulják, könnyű velük összefutni. Ezek a kijelzők sokkal nagyobb eséllyel hibásodnak meg, és a véknyabb üvegfelület miatt könnyebben berepednek.
13 000 Ft
iPhone 4 / 4S - Akkumulátor csere
iPhone 4 / 4S akkumulátor cserét jelenleg nem vállalunk!
Sajnos nem tudunk elfogadható minőségű akkumulátort rendelni!


- A készülék az újkori állapotához képest sokkal gyorsabban merül, magas töltöttségi szinten (20-40%) kikapcsol, újraindul.

- Szervizünk az elérhető legjobb minőségű a gyárihoz hasonló élettartamú utángyártott akkumulátort építi be, melyre garanciát is vállalunk!


- Javaslat: Kerülje a rossz minőségű, utángyártott (gyárinak mondott...) akkumulátorokat! A filléres igények miatt a magyar nagykerek főként ezeket árulják, könnyű velük összefutni. A kispórolt töltésszabályzó alkatrészek, rossz minőségű cellák könnyen kárt okozhatnak a készülékében.
1 Ft
iPhone 4 / 4S - Hátlap csere
- A hátlap törött.
- A kamera lencséje karcos, így csak homályos kép készíthető.
5 000 Ft
iPhone 4 / 4S - Hátlap csere - Bontott
- Bontásból származó szép állapotú hátlap cseréjét kérje kollégánktól.
- Apróbb karcok, ütődések lehetnek a hátlapon.
- Az ár komplett hátlap cserére vonatkozik.
3 000 Ft
iPhone 4 / 4S - Beszédhangszóró csere
- Telefonhívás során a beszédhangszóró halk, torzít vagy recseg. A javítás gyári alkatrész felhasználásával történik.
6 000 Ft
iPhone 4 / 4S - Ultrahangos beázás tisztítás
- Beázás esetén a legfontosabb azonnal kikapcsolni a készüléket és szervizhez fordulni még akkor is, ha nincs tapasztalható hibajelenség. Mivel a víz vezeti az elektromos áramot így az a készülékbe jutva zárlatot okozhat.

- A készüléket ne rázza, ne tegye radiátorra, ezzel a még szárazon maradt helyekre is eljuttatja a folyadékot.
- A készüléket szakszerűen szétszedjük, a tisztításra szoruló alkatrészeket ultrahangos mosóban desztillált víz, Branson EC vegyszer és izopropil alkohol felhasználásával tisztítjuk. Előfordul, hogy a tisztítás hiába szünteti meg a zárlatot de a korrózió miatt tönkrement alaplapi alkatrészekkel, forrasztásokkal külön kell foglalkozni.

- Alapelvünk, hogy hosszútávú megoldást kínáljunk észszerű költségkereten belül, ezért mi őszintén jelezzük ha egy készülék gazdasági totálkáros, vagy esetleg nem tudjuk garantálni a hosszútávú működését. A tisztításért csak akkor kell fizetnie ha a készüléket hibátlan, vagy az Ön által elfogadott állapotba tudjuk hozni.
10 000 Ft
iPhone 4 / 4S - Csengőhangszóró csere
- Zenehallgatás, csengés közben a csengőhangszóró halk, torzít vagy recseg.

- Csengőhangszóró hibát okozhat még a töltőcsatlakozó és egy főpaneli audio IC hiba is.

- Alapelvünk, hogy hosszútávú megoldást kínáljunk ezért a javítás gyári alkatrész felhasználásával történik.
6 000 Ft
iPhone 4 / 4S - Töltő csatlakozó
- A készülék nem tölt, a töltőkábelt nehezen lehet csatlakoztatni vagy csak bizonyos pozícióba feszítve tölt. A hibát a töltőcsatlakozó elhasználódása vagy beázás is okozhatja.

- FIGYELEM! Nagyon fontos, hogy ehhez a javításhoz csak gyári alkatrészt használjunk, mivel ezen a szalagkábelen található még egy mikrofon és az antenna, home gomb csatlakozók is. Egy olcsóbb szalagkábel home gomb hibát, újraindulást, melegedést is eredményezhet! Sajnos minden héten találkozunk ilyen jellegű problémával.
7 000 Ft
iPhone 4 / 4S - Előlapi kamera csere
- Az előlapi kamerában nem található mozgó alkatrész így nagyon ritkán hibásodik meg. Ha mégis probléma lenne vele akkor általában nincs kép, homályos vagy foltos a kép. Mechanikai sérülés, beázás vagy szakszerűtlen beavatkozás okozhat kamera meghibásodást.

- A javításhoz csak gyári alkatrészt használunk a kamera eredeti színvilága és felbontása megtartása érdekében.
5 000 Ft
iPhone 4 / 4S - Hátlapi kamera csere
- A hátlapi kamera modul rendkívül összetett, tele mozgó alkatrészekkel, így fizikai behatás esetén nagyon könnyen sérül. Jellemző hibák közé tartozik a nincs kép, remegő kép, foltos kép, fókusz hiba, illetve bár nincsennek egy alkatrészen de "vaku nem működik" hibát is okozhat.

- FIGYELEM! Sajnos az utóbbi időben igen elszálltak az új kamerák beszerzési árai így előszeretettel árulnak bontott kamerákat melyek belső lencséi már beszerzéskor foltosak lehetnek, mechanikájuk használt. Szervizünk ügyel a minőségre, csere esetén csak új gyári alkatrészt építünk be a kamera eredeti színvilága és felbontása megtartása érdekében.
5 000 Ft
iPhone 4 / 4S - Bekapcsoló gomb csere
- A bekapcsoló gomb nehézkesen vagy egyáltalán nem reagál a nyomásra. A hibát legtöbb esetben beázás, ütés vagy mechanikai elhasználódás okozza.
- Ezen a szalagkábelen található továbbá a hátlapi mikrofon és a közelségérzékelő is.

- A problémát gyári minőségű teljes szalagkábel cserével orvosoljuk.
7 000 Ft
iPhone 4 / 4S - Home gomb csere
- A home gomb pattan de nem működik, vagy csak erőteljes nyomásra reagál.
- A hibát gyári minőségű szalagkábel cserével javítjuk.
6 000 Ft
iPhone 4 / 4S - Headset csatlakozó / Hangerő, némító gomb csere
- A hangerő gombok valamelyike nem működik attól függetlenül, hogy benyomásra pattan e vagy sem. Gyakori hiba még, hogy a némító gomb túl érzékeny, vagy a készülék néma üzemmódban ragad.

- Headset hiba - A fülhallgató nem működik, mozgatásra recseg.

- A hibát gyári minőségű teljes szalagkábel cserével javítjuk.
7 000 Ft
iPhone 4 / 4S - Mikrofon csere
- A hívott fél nem hall, tompán vagy recsegve hall. A hibát legtöbb esetben leejtés vagy beázás okozza!.

- FIGYELEM! Nagyon fontos, hogy ehhez a javításhoz csak gyári alkatrészt használjunk, mivel ezen a szalagkábelen található még: a töltő csatlakozó,home gomb csatlakozó és a hangszóró csatlakozók is. Egy olcsóbb szalagkábel töltés hibát, hang hibát is okozhat! Sajnos minden héten találkozunk ilyen jellegű problémával.
7 000 Ft
iPhone 4 / 4S - Rezgőmotor csere
- A készülék egyáltalán nem vagy hangosan, furán rezeg. Legtöbb esetben leejtés vagy beázás után hibásodik meg. Fura rezgést okozhat egy rossz minőségű utángyártott átvezető szalagkábel is.

- A hibát gyári minőségű alkatrész cserével orvosoljuk.
4 000 Ft
iPhone 4 / 4S - Középső fémkeret csere
- A fém kerett kopott vagy leejtés következtében eldeformálódott.
15 000 Ft
iPhone 4 / 4S - Wi-Fi / Bluetooth antenna csere
- Gyenge Wi-Fi / Bluetooth jel, a készülék csak a router közelében tartózkodva talál hálózatot. A ritka hibák egyike, általában komoly készülék deformáció vagy szakszerűtlen beavatkozás szükséges hozzá.

- A hibát gyári minőségű szalagkábel cserével javítjuk, majd jelszintmérővel teszteljük a készüléket.

- Ez az ár az antenna cserére vonatkozik, kiszürkült Wi-Fi kapcsoló esetén olvassa el a fentebb található "Főpanel javítás - Wi-Fi IC csere" szolgáltatásunkat.
6 000 Ft
iPhone 4 / 4S - Főpanel javítás
- Főpanel hibát okozhat beázás, leejtés, szakszerűtlen beavatkozás, hibás töltő, hibás kábel.

- Az 5.000Ft induló ár, minden készülék egyedi árajánlatot kap!
- Mi minden főpanel javítást helyben végzünk, nem szállítunk idegen vagy külföldi szervizbe, így készüléke és adatai biztos kezekben maradnak!


- FIGYELEM! Főpanel javítást csak tapasztalt szakszervizben végeztessen! A folyamat rendkívül nagy szakértelmet, tapasztalatot és rengeteg specifikus eszközt igényel.


- Audio IC csere hang hiba esetén lehet szükség. Telefonhívásnál nincs hang, vagy csendes környezet ellenére is zúg, recseg. Lassulást és nem bekapcsolható állapotot is tud okozni.

- Csatlakozó csere kizárólag szakszerűtlen beavatkozás vagy beázás esetén válik szükségessé.

- NAND IC azaz a tárhely ic cserére nem bekapcsolható állapotban, vagy pl 4013 / 4014 hibaüzenet esetén van szükség.

- Töltésvezérlő hiba esetén a készülék nagyon gyorsan lemerül, töltőre csatlakoztatva nem tölt, sőt inkább merül, és ha a készülék kikapcsol a töltő már nem képes újra bekapcsolni. Ilyen hibát általában gyenge minőségű utángyártott adatkábelek, töltőfejek okoznak!

- Wi-Fi IC csere szükség lehet gyenge jel, vagy kiszürkült Wi-Fi, Bluetooth kapcsoló esetén. Bizonyos esetekben a zárlatos Wi-Fi IC extrém melegedést és ezáltal merülést is okozhat. Biztos jele az IC hibának ha a Beállítások - Általános - Info menüben a Wi-Fi cím sor üres.
5 000 Ft