iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro Max - Bevizsgálás
- Nálunk a bevizsgálás ingyenes!

- Szervizünk szoftveres és hardveres diagnosztikai eszközökkel bevizsgálja a készüléket és ezek alapján állítja ki az árajánlatot.

- Amennyiben nem tart igényt a javításra, nem számolunk fel bevizsgálási díjat.

- Alapelvünk, hogy hosszútávú megoldást kínáljunk ésszerű költségkereten belül, ezért mi őszintén jelezzük ha egy készülék gazdasági totálkáros, vagy esetleg nem tudjuk garantálni a hosszútávú működését.
1 Ft
iPhone 11 Pro Max - Kijelző csere - Utángyártott
Raktáron: 5 db       Régi ár: 110.000Ft

- A kijelző üvege leejtés következtében törik, reped, az érintő felület bizonyos pontokon nem érzékel. Gyakori a kép hiba, a kijelző lehet foltos, csíkos, szellemképes.

- Jó minőségű utángyártott kijelzőt építünk be, melyre 6 hónap garanciát vállalunk!vállalunk!


- FIGYELEM! iPhone 11 Pro esetén az új kijelzőt programozni szükséges, mely az utángyártott kijelzők esetében nem lehetséges! A készülék visszatérő hibaüzenet formájában és a Beállítások menü tetején jelzi, hogy a kijelző nem eredeti, ezen felül elvész a True Tone kapcsoló (automatikus színhőmérséklet állítás). CSAK akkor válassza az utángyártott kijelző cserét, amennyiben elfogadja a hibaüzenet jelenlétét.


- Javaslat: Kerülje az olcsó LCD kijelzőket! Az iPhone 11 Pro OLED kijelzővel készült, de a filléres igények miatt a magyar nagykereskedések főként az olcsóbb LCD-ket árulják, így könnyű velük összefutni. Ezek a kijelzők meg sem közelítik a gyári OLED kijelzők minőségét, színhűségét, vastagságát. Ha a kijelző cserét mégsem a szervizünkben végezteti, mindenképpen tartsa meg az eredeti kijelzőt, anélkül esélytelen a fentebb említett hibaüzenet későbbi eltüntetése!
95 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Kijelző csere - Gyári min.
Raktáron: 5 db       Régi ár: 150.000Ft

- A kijelző üvege leejtés következtében törik, reped, az érintő felület bizonyos pontokon nem érzékel. Gyakori a kép hiba, a kijelző lehet foltos, csíkos, szellemképes.

- A gyári kijelző ragasztása erősebb, képe színhelyesebb, sokkal kisebb arányban hibásodik meg, és ami a legfontosabb, hogy az erősebb üvegfelület miatt nehezebben törik.

- Az ár tartalmazza a vízzáró ragasztó pótlását is.


- FIGYELEM! iPhone 11 Pro Max esetén az új kijelzőt programozni szükséges! A készülék visszatérő hibaüzenet formájában és a Beállítások menü tetején jelzi, hogy a kijelző nem eredeti. A hibaüzenet elkerülése érdekében válassza a gyári minőségű kijelző csere szolgáltatásunkat!


- Javaslat: Kerülje az olcsó LCD kijelzőket! Az iPhone 11 Pro Max OLED kijelzővel készült, de a filléres igények miatt a magyar nagykereskedések főként az olcsóbb LCD-ket árulják, így könnyű velük összefutni. Ezek a kijelzők meg sem közelítik a gyári OLED kijelzők minőségét, színhűségét, vastagságát. Ha a kijelző cserét mégsem a szervizünkben végezteti, mindenképpen tartsa meg az eredeti kijelzőt, anélkül esélytelen a fentebb említett hibaüzenet későbbi eltüntetése!
130 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Akkumulátor csere - Utángyártott
Raktáron: 10+ db

- A készülék az újkori állapotához képest sokkal gyorsabban merül, magas töltöttségi szinten (20-40%) kikapcsol, újraindul.

- Szervizünk az elérhető legjobb minőségű a gyárihoz hasonló élettartamú utángyártott akkumulátort építi be, melyre 6 hónap garanciát vállalunk!vállalunk!


- FIGYELEM! iPhone 11 esetén az új akkumulátort programozni szükséges! Ez az utángyártott akkumulátorok esetében nem lehetséges! Programozás hiányában az akku állapot figyelő Szerviz feliratot fog mutatni, és a készülék eltüntethetetlen hibaüzenetben jelzi, hogy az akkumulátor nem eredeti!

- Javaslat: Kerülje a rossz minőségű, utángyártott (gyárinak mondott...) akkumulátorokat! A filléres igények miatt a magyar nagykereskedések főként ezeket árulják, könnyű velük összefutni. A kispórolt töltésszabályzó alkatrészek, rossz minőségű cellák könnyen kárt okozhatnak a készülékében. Ha az akkumulátor cserét mégsem a szervizünkben végezteti, mindenképpen tartsa meg az eredeti akkumulátort, anélkül esélytelen a fentebb említett hibaüzenet későbbi eltüntetése!
30 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Akkumulátor csere - Gyári
Raktáron: 10+ db

- A készülék az újkori állapotához képest sokkal gyorsabban merül, magas töltöttségi szinten (20-40%) kikapcsol, újraindul.

- Szervizünk a gyári akkumulátort szakszerűen, felprogramozva építi be, melyre bizonyíték a hibaüzenet hiánya és az akkumulátor állapot jelző működése!


- FIGYELEM! iPhone 11 esetén az új akkumulátort programozni szükséges! Programozás hiányában az akku állapot figyelő Szerviz feliratot fog mutatni, és a készülék eltüntethetetlen hibaüzenetben jelzi, hogy az akkumulátor nem eredeti!


- Javaslat: Kerülje a rossz minőségű, utángyártott (gyárinak mondott...) akkumulátorokat! A filléres igények miatt a magyar nagykereskedések főként ezeket árulják, könnyű velük összefutni. A kispórolt töltésszabályzó alkatrészek, rossz minőségű cellák könnyen kárt okozhatnak a készülékében. Ha az akkumulátor cserét mégsem a szervizünkben végezteti, mindenképpen tartsa meg az eredeti akkumulátort, anélkül esélytelen a fentebb említett hibaüzenet későbbi eltüntetése!
40 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Ultrahangos beázás tisztítás
- Beázás esetén a legfontosabb azonnal kikapcsolni a készüléket és szervizhez fordulni még akkor is, ha nincs tapasztalható hibajelenség. Mivel a víz vezeti az elektromos áramot így az a készülékbe jutva zárlatot okozhat.

- A készüléket ne rázza, ne tegye radiátorra, ezzel a még szárazon maradt helyekre is eljuttatja a folyadékot.
- A készüléket szakszerűen szétszedjük, a tisztításra szoruló alkatrészeket ultrahangos mosóban desztillált víz, Branson EC vegyszer és izopropil alkohol felhasználásával tisztítjuk. Előfordul, hogy a tisztítás hiába szünteti meg a zárlatot de a korrózió miatt tönkrement alaplapi alkatrészekkel, forrasztásokkal külön kell foglalkozni.

- Alapelvünk, hogy hosszútávú megoldást kínáljunk észszerű költségkereten belül, ezért mi őszintén jelezzük ha egy készülék gazdasági totálkáros, vagy esetleg nem tudjuk garantálni a hosszútávú működését. A tisztításért csak akkor kell fizetnie ha a készüléket hibátlan, vagy az Ön által elfogadott állapotba tudjuk hozni.
25 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Vízzáró ragasztó pótlás
Raktáron: 40+ db

- A készülék szétszedése esetén a vízzáró réteg minden esetben sérül. A vízzáró réteg pótlása valamilyen szinten segít visszaállítani a készülék csepp és porállóságát.
- Az eredeti minőségű kijelző csere esetén a vízzáró réteget automatikusan pótoljuk, más javítás esetében kérni kell a szolgáltatást.

- A kedvezményes 3.000 Ft -os ár csak egyéb alkatrész csere esetén érvényes! Ha csak Vízzáró ragasztó pótlást kér a szolgáltatás ára 10.000 Ft.

- Az AlmaVilág szerviz a továbbiakban keletkező folyadék okozta károkra semmilyen garanciát nem vállal!

A viták elkerülése miatt tisztázandó, hogy az IP68 szabvány ellenére a vízállóságra a KÉSZÜLÉK GYÁRTÓJA SEM VÁLLAL GARANCIÁT! ("A por-, a csepp- és a vízállóság mértéke nem állandó jellemző." "A folyadékok okozta károkra a jótállás nem érvényes." idézve: support.apple.com/kb/SP806?locale=hu_HU )
3 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Beszédhangszóró csere
Raktáron: 30+ db

- Telefonhívás során a beszédhangszóró halk, torzít vagy recseg. A javítás gyári alkatrész felhasználásával történik.

- FIGYELEM! A beszédhangszóró az előlapi szenzor szalagkábelre van forrasztva! Ez a szalagkábel a készülék legsérülékenyebb pontjához tartozik, egy szakszerűtlen beavatkozás a teljes Face ID funkció végleges elvesztésével is járhat! Erre egy szimpla kábel csere nem nyújt megoldást (bővebben lásd "Face ID javítás"). Ezért még egy ilyen egyszerű javításhoz is csak tapasztalt kézbe adja készülékét!
25 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Töltő csatlakozó csere
Raktáron: 8 db

- A készülék nem tölt, a töltőkábelt nehezen lehet csatlakoztatni vagy csak bizonyos pozícióba feszítve tölt. A hibát a töltőcsatlakozó elhasználódása vagy beázás is okozhatja.

- FIGYELEM! Nagyon fontos, hogy ehhez a javításhoz csak gyári alkatrészt használjunk, mivel ezen a szalagkábelen található még két mikrofon és az antenna, rezgőmotor, hangszóró csatlakozók is. Egy olcsóbb szalagkábel hang hibát, újraindulást, melegedést is eredményezhet! Sajnos minden héten találkozunk ilyen jellegű problémával.
40 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Hátlapi kamera csere
Raktáron: 4 db

- A hátlapi kamera modul rendkívül összetett, tele mozgó alkatrészekkel, így fizikai behatás esetén nagyon könnyen sérül. Jellemző hibák közé tartozik a nincs kép, remegő kép, foltos kép, fókusz hiba, illetve bár nincsennek egy alkatrészen de "vaku nem működik" hibát is okozhat.

- FIGYELEM! Sajnos az utóbbi időben igen elszálltak az új kamerák beszerzési árai így előszeretettel árulnak bontott kamerákat melyek belső lencséi már beszerzéskor foltosak lehetnek, mechanikájuk használt. Szervizünk ügyel a minőségre, csere esetén csak új gyári alkatrészt építünk be a kamera eredeti színvilága és felbontása megtartása érdekében.
50 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Hátlapi kamera lencse csere
Raktáron: 40+ db

- A kamera védő lencse zafír kristály bevonattal van ellátva, de így is könnyen megrepedhet. Sérülés esetén nagyon fontos, ezt a hibát AZONNAL javíttassa meg, vagy legalább celluxal ragassza le! A por visszafordíthatatlan károkat okozhat a kamera modulban! Tönkreteheti a mechanikát, illetve bekerülhet a belső lencsék közé ahonnan kiszedni már nem lehet, így a legalaposabb tisztítás ellenére is foltosak lesznek a képek!

- Alapelvünk, hogy hosszútávú megoldást kínáljunk ezért mi a lencsét nem csak egy könnyen elengedő kétoldalú ragasztóval rögzítjük.
20 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Előlapi kamera csere
Raktáron: 5 db

- Az előlapi kamerában nem található mozgó alkatrész így ritkán hibásodik meg, de ha mégis akkor lehet teljesen fekete vagy esetleg homályos, foltos a készített fotó. Mechanikai sérülés, beázás vagy szakszerűtlen beavatkozás okozhat kamera meghibásodást.

- Amennyiben cserére szorul az a Face ID funkció elvesztésével jár, mivel az előlapi kamera a főpanelhez van programozva.

- Ha csak a kamera szalagkábele vagy a csatlakozója sérült, akkor a meglévő kamera javításával a Face ID funkció még menthető lehet. Ebben az esetben kérje a "Face ID hiba javítása" szolgáltatásunkat!

- A javításhoz csak gyári alkatrészt használunk a kamera eredeti színvilága és felbontása megtartása érdekében.
30 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Face ID hiba javítás
- A Face ID a készülék legsérülékenyebb pontja. Két előlapi kamera és három különböző szenzor szükséges a működéséhez. Ha ezekből bármelyik meghibásodik, az a Face ID funkció elvesztését jelenti! Az Apple javítást ellehetetlenítő taktikája miatt ezeket a főpanelhez programozza, így nem lehet egyszerű cserével megoldani a problémát. A tulajdonos csak a modulok javításában gondolkozhat, ami rendkívül nagy szakértelmet, rutint és költséges eszközöket kívánó feladat.


- Autós hasonlattal élve: Ha kiég egy izzó a sok közül, akkor a többi sem világít. Így nem tudni melyik a hibás, egyesével kell az összeset tesztelni. Ha megtalálta a hibás ízzót, újat nem tehet a helyére mert továbbra se működne semmi. Meg kell javítani a hibás izzót.
45 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Közelségérzékelő szenzor csere
Raktáron: 5 db

- Meghibásodása esetén telefonhívás közben a fülhöz emelt készüléken nem kapcsol ki a kijelző, így azt akaratlanul is megnyomhatjuk. Főleg fizikai behatás, beázás és szakszerűtlen javítás esetén hibásodik meg.


- FIGYELEM! A szalagkábelen található közelségérzékelő és fényérzékelő modul sorozatszáma a főpanelbe van programozva! A sorozatszámok új kábelbe történő átírására nincs lehetőség, így a szalagkábel cseréje a Face ID funkció végleges elvesztését jelenti! A Face ID funkció megmentéséért kérje a "Face ID hiba javítás" szolgáltatásunkat.
25 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Hátlapi üveglap csere
Raktáron: 10+ db

- A hátlapi üveglap ütés esetén könnyen betörhet. Amennyibe a keret nem deformálódott úgy lehetőség van csak üveglap cserére. A folyamat rendkívül időigényes, sok türelmet és tapasztalatot igényel. A szilánkosra tört üvegdarabokat egyesével kell leszedni a készülék hátlapjáról.
- Az ár csak az üveglap cseréjére vonatkozik. Ha a készülék kerete is deformálódott, akkor komplett hátlap cserére lesz szükség.

- Minden színt raktáron tartunk.

- FIGYELEM! Hátlapi üvegcserét csak tapasztalt szakszervizben végeztessen! A folyamat egyszerűnek tűnik de valójában nagyon nem az! Nem érdemes otthon vagy tapasztalatlan szervizzel probálkozni. Minden héten kapunk olyan készüléket aminek a hátlapját szakszerűtlenül próbálták meg kicserélni. Megolvasztott kamera modul, szakadt töltőtekercs, szakadt mikrofon szalagkábel. Gazdasági totálkár.
45 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Hátlap csere - Keret és üveglap
Raktáron: 8 db

- Mivel az iPhone 11 Pro Max kerete rozsdamentes acélból készült, így leejtés következtében könnyen karcolódhat, az üveglap betörhet.
- Az ár komplett hátlap cserére vonatkozik. Egyben cseréjük az alumínium keretet és a hátlapra ragasztott üveget.

- Minden színt raktáron tartunk.

- FIGYELEM! Hátlap cserét csak tapasztalt szakszervizben végeztessen! Hetente kapunk olyan készüléket aminek a hátlapját szakszerűtlenül próbálták meg cserélni. A javításhoz szó szerint minden alkatrészt meg kell mozgatni, amelyek többsége a hátlaphoz van ragasztva. Gyakran találkozunk szakadt szalagkábelekkel, felcserélt csavarokkal.
75 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Hátlap csere - Keret és üveglap - Bontott
Raktáron: nincs

- Bontásból származó szép állapotú hátlap cseréjét kérje kollégánktól.
- Apróbb karcok, ütődések lehetnek a hátlapon.
- Az ár komplett hátlap cserére vonatkozik. Egyben cseréjük az alumínium keretet és a hátlapra ragasztott üveget.
45 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Bekapcsoló gomb csere
Raktáron: 5 db

- A bekapcsoló gomb nehézkesen vagy egyáltalán nem reagál a nyomásra. A hibát legtöbb esetben beázás, ütés vagy mechanikai elhasználódás okozza.
- Ezen a szalagkábelen található továbbá a vaku modul és a hátlapi mikrofon is.

- A problémát gyári minőségű teljes szalagkábel cserével orvosoljuk.
30 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Hangerő, némító gomb csere
Raktáron: 6 db

- A hangerő gombok valamelyike nem működik attól függetlenül, hogy benyomásra pattan e vagy sem. Gyakori hiba még, hogy a némító gomb túl érzékeny, vagy a készülék néma üzemmódban ragad.

- A hibát gyári minőségű teljes szalagkábel cserével javítjuk.
25 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Csengőhangszóró csere
Raktáron: 20+ db

- Zenehallgatás, csengés közben a csengőhangszóró halk, torzít vagy recseg.

- Csengőhangszóró hibát okozhat még a töltőcsatlakozó és egy főpaneli audio IC hiba is.

- Alapelvünk, hogy hosszútávú megoldást kínáljunk ezért a javítás gyári alkatrész felhasználásával történik.
25 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Mikrofon csere
Raktáron: 10+ db

- A hívott fél nem hall, tompán vagy recsegve hall. A hibát legtöbb esetben leejtés vagy beázás okozza!.

- FIGYELEM! Nagyon fontos, hogy ehhez a javításhoz csak gyári alkatrészt használjunk, mivel ezen a szalagkábelen található még: a töltő csatlakozó, antenna, rezgőmotor és a hangszóró csatlakozók is. Egy olcsóbb szalagkábel töltés hibát, újraindulást, melegedést is eredményezhet! Sajnos minden héten találkozunk ilyen jellegű problémával.
40 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Rezgőmotor csere
Raktáron: 4 db

- A készülék egyáltalán nem vagy hangosan, furán rezeg. Legtöbb esetben leejtés vagy beázás után hibásodik meg. Fura rezgést okozhat egy rossz minőségű utángyártott töltőcsatlakozó szalagkábel is. A hibát gyári minőségű alkatrész cserével orvosoljuk.

- FIGYELEM! A rezgőmotor (Apple nevén a Taptic Engine) a későbbi szoftveres problémák elkerülése miatt programozásra szorul. Ne cseréltesse olyan szervizben ahol ezt nem tudják garantálni Önnek!
25 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Vaku hiba
Raktáron: 6 db

- A vaku nem vagy nem megfelelő fényerővel működik. A hibát legtöbb esetben beázás, ütés vagy szakszerűtlen javítás okozza. - Ezen a szalagkábelen található még a bekapcsoló gomb és a hátlapi mikrofon is.

- A problémát gyári minőségű komplett szalagkábel cserével orvosoljuk.
30 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Vezeték nélküli töltőtekercs csere
Raktáron: 3 db

- A készüléket nem lehet vezeték nélkül tölteni. A töltőtekercs nagyon ritkán hibásodik meg, de ha mégis akkor igen komoly hátlapi sérülés vagy szakszerűtlen beavatkozás szükséges hozzá.

- A hibát gyári minőségű szalagkábel cserével javítjuk.
25 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Wi-Fi / Bluetooth antenna csere
Raktáron: 5 db

- Gyenge Wi-Fi / Bluetooth jel, a készülék csak a router közelében tartózkodva talál hálózatot. A ritka hibák egyike, általában komoly hátlapi deformáció vagy szakszerűtlen beavatkozás szükséges hozzá.

- A hibát gyári minőségű szalagkábel cserével javítjuk, majd jelszintmérővel teszteljük a készüléket.

- Ez az ár az antenna cserére vonatkozik, kiszürkült Wi-Fi kapcsoló esetén olvassa el a fentebb található "Főpanel javítás - Wi-Fi IC csere" szolgáltatásunkat.
25 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Főpanel javítás
- Főpanel hibát okozhat beázás, leejtés, szakszerűtlen beavatkozás, hibás töltő, hibás kábel.

- A 20.000Ft induló ár, minden készülék egyedi árajánlatot kap!
- Mi minden főpanel javítást helyben végzünk, nem szállítunk idegen vagy külföldi szervizbe, így készüléke és adatai biztos kezekben maradnak!


- FIGYELEM! Főpanel javítást csak tapasztalt szakszervizben végeztessen! A folyamat rendkívül nagy szakértelmet, tapasztalatot és rengeteg specifikus eszközt igényel.


- Audio IC csere hang hiba esetén lehet szükség. Telefonhívásnál nincs hang, vagy csendes környezet ellenére is zúg, recseg. Lassulást és nem bekapcsolható állapotot is tud okozni.

- Csatlakozó csere kizárólag szakszerűtlen beavatkozás vagy beázás esetén válik szükségessé.

- NAND IC azaz a tárhely ic cserére nem bekapcsolható állapotban, vagy pl 4013 / 4014 hibaüzenet esetén van szükség.

- Töltésvezérlő hiba esetén a készülék nagyon gyorsan lemerül, töltőre csatlakoztatva nem tölt, sőt inkább merül, és ha a készülék kikapcsol a töltő már nem képes újra bekapcsolni. Ilyen hibát általában gyenge minőségű utángyártott adatkábelek, töltőfejek okoznak!

- Wi-Fi IC csere szükség lehet gyenge jel, vagy kiszürkült Wi-Fi, Bluetooth kapcsoló esetén. Bizonyos esetekben a zárlatos Wi-Fi IC extrém melegedést és ezáltal merülést is okozhat. Biztos jele az IC hibának ha a Beállítások - Általános - Info menüben a Wi-Fi cím sor üres.

- Az iPhone 11 Pro Max főpanele egy szendvics panel, amely két különálló részből áll. Ez a két rész egy köztes vezető réteggel van összeforrasztva. Ezzel a megoldással helyet spóroltak, de a főpanel sérülékenyebb lett és sokkal nehezebb javítani. A két panelt felmelegítve külön kell választani, megkeresni a hibás részt, javítani, egy specifikus eszközzel összefogva tesztelni, majd a két réteget újra összeforrasztani.
20 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Szoftver frissítés / Adatmentés
- Mivel az évek alatt több tízezer készülékkel találkoztunk már, így a szoftver frissítés rutinfeladat számunkra. A frissítés megoldhat hardveresnek tűnő problémákat is mint például gyors merülés egy-egy beragadt email miatt.

- Vállalunk adatmentést is, melynek ideje függ az áttöltendő adat mennyiségétől.
4 000 Ft
iPhone 11 Pro Max - Sim tálca csere / pótlás
- Törött, elveszett SIM kártya tartóját színazonos gyári minőségű alkatrésszel pótoljuk.

- Az iPhone 13 sorozattal bezárólag jelenleg 103 különböző típusú és színű sim tálcát tartunk raktáron.
3 500 Ft